Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 100 m² bez realitkyCep - Cep, Jihočeský kraj

Cep - Cep, Jihočeský krajVybaveno
Cena1 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 786 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pravá polovina rodinného dvojdomu na návsi malé a klidné obce Cep, která se nachází 12 km od Třeboně s kompletní občanskou vybaveností a dostupností autobusem v nádherné oblasti CHKO Třeboňsko.

Dům je plně podsklepený, přízemní s využitým podkrovím. V suterénu je garáž, kotelna, uhelna, prádelna a dvě další místnosti. V přízemí kuchyň, obývací pokoj, ložnice, velká hala, veranda, koupelna s vanou i sprchou a samostatné WC. V podkroví další pokoj a velká prostorná půda (zateplená) s možností vestavby. Po rekonstrukci koupelny, WC, kuchyňská linka s novými kuch.dvířky, jinak je interiér v původním stavu. Součástí prodeje je i většina stávajícího vnitřního vybavení. Z haly je přímý vstup po schodech do suterénu a do podkroví. Zastavěná plocha domu činí cca 100 m2, celková zastavená plocha všech podlaží cca 200 m2.

Dům má sedlovou střechu s krytinou z asfaltového šindelu a nová hnědá plastová okna. Zásobování je pitnou vodou z vodovodu obce s ohřevem pomocí elektrického bojleru, kanalizace přes septik (společný s druhou polovinou domu) přepadem do obecní kanalizace. Vytápění je řešeno ústředním topením s kotlem na tuhá paliva.

Prostorná malebná zahrada o velikosti 753 m2 je osázena vzrostlými stromy a keři. Rovněž se zde nachází menší hospodářská zděná budova a sklípek na skladování sezónního ovoce (jablka, brambory atp.).

V prodeji je i druhá polovina domu (zrdcadlově obrácená - levá strana domu - https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/422092-nabidka-prodej-domu-cep). Možno prodat najednou, neboť obě poloviny jsou propojené uprostřed domu na schodech do podkroví dveřmi, lze samozřejmě opět zazdít a oddělit. Možnost ideálního dvougeneračního bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu422546
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.