Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 830 m² bez realitkyTlustého, Praha - Horní Počernice

Tlustého, Praha - Horní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné33 900 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč
+ Vratná kauce120 000 Kč


Nabízíme pronájem provozovny na hlavní třídě v Horních Počernicích, s vlastním oploceným parkovištěm. Topení plynovým kotlem. Aktuálně je provozovna funkční, s možností okamžitého uvolnění. Možnost vnější i technické úpravy, za dočasné snížení nájmu ! Původně byla stavba užívaná jako prodej potravin, potom prodej CNC obráběcích strojů HYUNDAI a aktuálně prodej a servis nářadí.. Cena měsíčního pronájmu bez DPH. Zálohy na energie s ročním vyúčtováním dle skutečné spotřeby.

We offer rental of a shop on the main street in Horní Počernice, with its own fenced parking. Heating gas boiler. Currently the facility is functional, with immediate release. Possibility of external and technical adjustment for temporary reduction of rent! Originally, the building was used as a food sale, then the sale of HYUNDAI CNC machine tools and the actual sale and servicing of tools. The price of the monthly rental excluding VAT. Energy backups with annual billing based on actual consumption.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu422563
DispoziceOstatní
Dostupné od30. 4. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru830
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.