Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyTrnkovo nám., Praha - Hlubočepy

Trnkovo nám., Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Byt je 2+kk, projekt Panorama Barrandov, zařízený, lednice, varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba s grilem, rozkládací sedačka, dvojpostel, vestavná skříň, nábytek, televize. Koupelna s vanou, pračka, samostatné WC. Internet (10 mbit). V suterénu ohrazené garážové stání s uzamykatelnými vraty.

Byt se nachází u tram zastávky "Sídliště Barrandov" (konečná tram 12, 13, 14, 20, 54) a bus zastávky "Záhorského" (bus 192). Tramvaje ve všední den ráno jezdí každé 2 min, večer každých 5-8. Na Smíchovské nádraží (metro B) to je 14 min, na Anděl 20 min.

One bedroom flat with living room+kitchen corner, fully furnished, fridge, stove, microwave oven, oven with grill, TV, washing machine. Internet, garage.

The flat is right near the tramway stop "Sídliště Barrandov" (terminus of tram No.12, 13, 14, 20, 54)and the bus stop "Záhorského" (bus No.192). To the metro station "Smíchovské nádraží" (line B) it is 14 min by tram, to "Anděl" it is 20 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu42269
Dispozice2+kk
Podlaží5
Plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.