Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 3700 m² bez realitkyBoleslavská, Bakov nad Jizerou - Bakov nad Jizerou, Středočeský kraj

Boleslavská, Bakov nad Jizerou - Bakov nad Jizerou, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné1 Kč

+ Poplatky za služby1 Kč
+ Poplatky za energie1 Kč
+ Vratná kauce1 Kč


Skvělá příležitost pro podnikání, bez provize - až 3 700 m2. Nabízíme k dlouhodobému pronájmu multifunkční komerční areál na frekventované komunikaci v Bakově nad Jizerou, 8 km od Mladé Boleslavi a 2 km od rychlostí silnice D10. Lokalita velmi vhodná i pro realizaci obchodních aktivit v Praze či jako rozvojové strategické místo společnosti ze vzdálenějších regionů (méně než 1 hodinu jízdy od centra Prahy).

Uzavřený a uzamykatelný areál se skládá ze ze dvou budov a manipulační plochy - skladových, kancelářských a obchodních prostor s výlohami a vstupem z ulice. Skladové prostory dostupné z manipulační plochy. Vjezd nákladní přepravy bezproblémový.

Areál se skládá z jednotlivých částí – jedná se o prodejny, sklady (vytápěné i nevytápěné), kanceláře a sociální zázemí. Možnost pronájmu zastavěné i nezastavěné plochy, areál je vhodný k provozování kombinované činnosti skladování a manipulace s materiálem zároveň se vzorkovnou či prodejnou.

Areál je pomyslně rozdělen na hlavní prodejnu s výlohami a zázemím 326 m2 a pozemkem (částí manipulační plochy) o výměře 300 m2 a dále na vedlejší prodejnu opět se sociálním zázemí a se sklady o podlahové ploše 390 m2 a pozemky 2.500 m2. Prodejny jsou vytápěné. K objektům jsou jako nedílná součást pronajímány pozemky a manipulační plochy. Cena uvedená v inzerátu 1 Kč/1m2 reflektuje skutečnost, že se areál skládá z více typů nemovitostí (prodejny, sklady, manipulační plocha). Konečná cena nájemného bude stanovena dle rozsahu předmětu nájmu a jeho skladby.

Podle § 7a odst. 9 zákona č. 406/2000 Sb., ve znění účinném od 1. 7. 2015 „průkaz se neopatřuje při prodeji nebo pronájmu budovy nebo ucelené části budovy, pokud se tak obě strany písemně dohodnou a jde o budovu, která byla vystavěna a poslední větší změna dokončené budovy na ní byla provedena před 1. lednem 1947.“

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423001
DispoziceOstatní
Dostupné od11. 10. 2023
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru3 700
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDBakov nad Jizerou, Trenčín
🚶 426 m (5 min)
PoštaBakov nad Jizerou
🚘 702 m (1 min)
ObchodCoop Tip
🚶 142 m (2 min)
BankaČeská spořitelna, Mnichovo Hradiště
🚘 6 075 m (8 min)
RestauraceNa Rychtě
🚶 489 m (6 min)
Lékárna
🚘 651 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 833 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 166 m (2 min)
SportovištěGalaxie
🚶 382 m (5 min)
Hřiště
🚶 573 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.