Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyProsecká, Praha - Prosek

Prosecká, Praha - Prosek
Měsíční nájemné16 900 Kč

+ Poplatky za služby4 819 Kč
+ Vratná kauce43 438 Kč


Kontakt: 777100370 VOLEJTE !!!!

POKUD ČTETE TENTO INZERAT NABIDKA JE STÁLÉ AKTUÁLNÍ !!!, a byt je stále k dispozici.

Majitel pronajme velmi pěkný, prostorný a světlý byt 3+1 69.6m² + 8m² balkon OV + komora na patře 2 m2. Byt je po kompletní rekonstrukci, v zatepleném a opraveném panelovém domě s vytahem v ulici Prosecká 679/123 Prosek, 3 minuty chůze od stanice metra C - Prosek. V bytě je velký obývací pokoj, kuchyň, dvě neprůchozí ložnice, koupelna se záchodem, velká předsíň, a balkon přístupný z obou ložnic s pěkným výhledem. K bytu také náleží komora na patře. V kuchyňské lince jsou vestavné spotřebiče: myčka nádobí, plynová varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř. Dále kombinovaná chladnička a mikrovlná trouba. V koupelne: plastová vana, koupelnová skříňka s umyvadlem a zrcadlem, WC, topný žebřík. Ve všech pokojích je nová plovoucí podlaha, na všech oknech nové žaluzie, na stropech svítidla. Byt je čerstvě vymalovan na bílo. Okna v obývacím pokoji a kuchyni orientovaná na jihozápad, okna v obou ložnicích na severovýchod. V domě k dispozici 2 poskytovatelé Internetu a TV (UPC a a1m) + vlastní satelitní parabola. Parkování před domem. Veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti, blízko gymnázium, škola, školka, obchody, poliklinika, supermarket Billa, MC Donalds, pošta. Autobusová zastávka před domem.

Měsíční nájem činí 16900Kč + 4819Kč záloha za služby + přepsání elektřiny a plynu na nájemce (záloha 700 + 150 Kč), celkem 22569Kč. Nájemné i zálohy za služby jsou splatné vždy předem, a to nejpozději do 25 dne, měsíce předchozího.

Vratná kauce ve výši 2 nájmu včetně záloh (43438 Kč), splatná při uzavření smlouvy. Byt je ihned k dispozici, nabízen přímým vlastníkem. K bytu nenáleží garážové stání. Preferován dlouhodobý pronájem, minimální doba však je 2 roky. Prosím pouze nekuřáky, bez domácích zvířat (žádné kočky, psy, morče apod.).

RK, studenty, a cizince bez trvalého pobytu v ČR prosím NEVOLAT ani NEPSAT!!!

Prohlídky jsou možné pondělí až pátek, mezi 13 až 21 hodinou. Volejte na telefon 777 100 370, anebo pište na e-mail spiridonov.maxim[zavináč]gmail.com. Na SMS a emaily odpovídám se zpožděním. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423282
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.