Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 167 m² bez realitky

Rezervováno
Slabce - Kostelík, Středočeský krajVybaveno • Terasa

Cena3 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 675 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům/chalupu k celoročnímu bydlení nebo k rekreaci.Všechny ůpravy na ohlášení,byly dokončeny 10/2012.Na pozemku byl vybudován krytý vyhřívaný bazén 6x3m, hloubka 120cm, dřevěný přístřešek na auta 30m2, dlažby a oplocení. Dům má dvě terasy, opravenou zděnou dilničku-sklad 10m2,novou kůlnu na nářadí 6,5m2, sklípek je kamenný pod domem 6m2, se studánkou, přístřešek na dřevo 12m2u. Dlažby je 170m2, žumpa má 5m3. Plocha pozemku, oploceného novým zděným neprůhledným plotem s brankou a odsouvací bránou má celkem 486m2. Zastavěná plocha domem je 86m2, celková obytná podlahová plocha s druhým podlažím má 132m2. V přízemí je nová koupelna s WC,sprchový kout s vaničkou,podlahové topení,žebro,koupelna má 8m2.Druhé WC je v patře s umyvadlem. Předsíň s podlahovým topením a schodištěm 5m2.Dále v přízemí jsou dvě ložnice po15m2.Dále obývací kuchyň s podlahovou plochou 24m2 s novou kuchyňskou linkou vybavenou spotřebiči, včetně myčky a lednice. Dále nový krb na dřevo, dřevěné brikety. Konstrukce domu je cihlová+Porotherm, tašky Tondach na střeše. Přítápění je možné krbem s vložkou HAAS+SOHN, komín Schiedl. 2 x akumulačky výkon 5kW, 1x s výkonem 2kW, 2 x podlahové vytápění po 0,4 kW. Elektřina 240/400V-hl.jistič 3x25kW.Dům je připojen na nový obecní vodovod. V domě je zavedený internet s wifi, TV satelit Skylink+pozemní příjem tv signálu. Na všech oknech jsou vnitřní žaluzie, venkovní + vnitřní žaluzie na dveřích na obě terasy.

Dům je zařízen stylově kvalitním dřevěným nábytkem, dřevěné dveře a obložky, vše je citlivě sladěné. Podlahy dlažba, dřevo, v patře plovoucí podlaha, schodiště dřevěné. Střecha a strop jsou kvalitně zateplený. V patře jsou 3 místnosti jedna 26,4m2, ložnice 14m2, předsíňka s WC s toaletkou pro hosty+půdička. V domě bude ponecháno komplet zařízení,příslušenství k bazénu a zahradě,nebo po dohodě nemovitost vyklidíme, cena je za nemovitost. Možno domluvit rozložení ceny. Dlažby a oplocení je od firmy BEST ještě v záruce.

Dům se nachází v chráněné krajinné oblasti Křivoklátsko, celoročně bez smogu, 2km od Berounky,16km od Rakovníka a Kralovic, 50km od Plzně a Kladna, 70km od Prahy. Krásné prostředí, lesy, cyklostezky, turistika, rybaření, koupání, houbaření, sjíždění Berounky.

Celková cena nemovitosti včetně všeho jak to leží a stojí bude konzultována po osobní prohlídce na místě. Nemovitost je připravena k okamžitému užívání, bez dalších nákladů kupujíciho. Náklady měsíčně 4 000.-Kč při bydlení dvou osob. Vývoz žumpy je jedenkrát měsíčně organizovaný obecním ůřadem ve Slabcích, občan platí jenom likvidaci odpadu v nově vybudované obecní čističce. Objekt je možné dálkově střežit. Pozemek je osvětlen v noci ledkovým osvětlením max příkon 10W. Vše ostatní při prohlídce domu a pozemku na místě. Zahrada je máloúdržbová hlavně pro potěšení a rekreaci. K domu je k dispozici zjednodušený stavební projekt, povinný energetický štítek a potřebné revize. Dům je momentálně rezervovaný a pravděpodobně pak bude volný k prodeji a k nastěhování, po zapsání nového majitele do katastru. Důvody: špatná komunikace s kupujícím, zřejmě chybějící finance. Případnou prohlídku domu domluvte předem telefonicky.Děkuji za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423313
Dispozice5+kk
Dostupné od5. 8. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha167
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Bezrealitky Hypotéka

let

Tato nemovitost již od 17 675 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou 5,84 %.

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google