Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 188 m² bez realitkySokolská, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký kraj

Sokolská, Česká Lípa - Česká Lípa, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena3 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 095 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nemovitost se nachází v centru města,v blízkosti cca 1min pěšky je kulturní dům kino,koncerty a městká hromadná doprava.Ulice je frekventovaná.V přízemí je dlouholetá zavedená pivnice od roku 1994, v prvním patře fungující vinárna + místnost - salonek (možnost zřídit restauraci) , v podkroví k dispozici bytová jednotka 1+1,vetší spíž nebo sklad,chodba,kuchyň a půda. Z pivnice je přístup na venkovní posezení-terasa v zadní části budovy,přístup je i z vinárny. V přízemí a prvním patře vybudováno sociální zařízení pro zákazníky.V třetím patře je sprchový kout a wc.Zrekonstruovaný sklep možnost skladování zboží nebo zřízení vinotéky. Před domem možnost parkování.Možnost prohlídky kdykoliv při otvírací době 10-22:00 h v pivnici nebo vinárny.fOTO zatím jen pivnice a sklep+terasa.Podkrovni byt se rekonstrujuje foto vinarny a bytu pak dodám .Po předchozí domluvě zbytek části domu.VCETNE VESKEREHO VYBAVENI.

The property is located in the city center, near about 1 minute walk to the cultural center, cinema, concerts and the city's public doprava.Ulice is frekventovaná.V ground floor brasserie is a longtime established since 1994, working on the first floor wine bar + room - lounge (possibility of setting up a restaurant ), in the attic of a dwelling unit 1 + 1 or greater pantry storage, hall, kitchen and attic. From the pub has access to outdoor seating-terrace at the rear of the building, access is also a wine bar. The ground floor and first floor bathroom built for zákazníky.V third floor is a shower and wc.Zrekonstruovaný cellar possibility of storing goods or the establishment's wine cellar. Before the house possibility parkování.Možnost viewings during opening hours 10-22: 00 h in the pub or wine bar. Photo far only pub and cellar + terasa.Podkrovni apartment rekonstrujuje photo of a wine bar and flat then outputs .After by appointment the rest of the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423600
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha188
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.