Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 175 m² bez realitkyJinonická, Praha - Košíře

Jinonická, Praha - Košíře
Měsíční nájemné27 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízený prostor je atypický, nabízí variabilní využití. Dosud byl využíván jako Open Space - kanceláře, předváděcí prodejní prostor, vzorkový sklad, fotografické studio, byly zde natáčeny TV pořady, využíván reklamními agenturami.Vhodný i pro projekční, architekt. studio a další spec. činnosti. Nabízený prostor se skládá: studio, kuchyň, garáž, WC, komora. Studio - plocha: 106 m2, výška 3,15 m, v kopulích 3,70 m. Kuchyň - 13 m2, výška 2,4 m, kuch. linka, dřez, lednice, mrazák. Garáž - 28 m2, výška 2,4 m, garážová vrata - šíře 2,6 m, výška 2,4 m. Bezpečnostní (protipožární) zasklený vstup do studia - šíře 2,2 m, výška 2,2 m. WC - 5 m2, samostatná mušle, samostatný záchod, samostatný umývací kout. Komora - 1,3 m 2.

Přístup do studia - 3 vstupy; samostatný vchod z chodby domu, přímo do studia točitým schodištěm, další vchod z chodby domu přes zázemí studia, vjezd do studia přímo z ulice, garáží, která může být průjezdná. Denní osvětlení studia - studio má čtyři kruhové stropní kopule, průměr každé 1,5 m - možno zatemnit celý prostor. Prostor je chráněn elektronickou ostrahou, možno napojit bezpečnostní agenturu. Po obvodu studia je kabelový kanál v podlaze, umožňující síťové a silové rozvody. Na stropě studia nainstalovány pojezdové lišty, možno připevnit cokoliv. Zázemí: samostatný plynový kotel, samostatný elektroměr, rozvody internet, telefon. Parkování - bezproblémové, bezplatné.

MHD - cca 12min. od metra Anděl, 5 min. od metra Jinonice. Komerční prostor v osobním vlastnictví. Provoz studia by neměl v rámci hlučnosti překračovat limity obytného domu. Cena za pronájem 27 000,- bez poplatků. tel.:608972010. Kontaktovat pouze telefonicky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423675
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Plocha175
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.