Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyVeletržní, Praha - Holešovice

Veletržní, Praha - Holešovice
Cena5 850 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 238 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


V roce 2010 dokončena kompletní rekonstrukce bytu i domu, to znamená minimální náklady na provoz a údržbu po mnoho let. Zachováno kouzlo domu z roku 1903. Byty v domě vlastní potomci původních majitelů klidné „rodinné“ prostředí solidnost, kvalitní správa.

Většina podlahové plochy je pokryta parketami. Stropy jsou vysoké přes 3 metry.

Byt je situován ve výborné lokalitě, ve které již nevzniknou žádné nové byty!! Tradiční pražská „lepší“ čtvrť. V docházkové vzdálenosti historické centrum a nejvýznamnější památky Prahy, v bezprostřední blízkosti Stromovka a Letenské sady, Výstaviště, Letenská pláň atd. Výborná občanská vybavenost a dopravní spojení včetně dvou linek metra.

Byt je vhodný jak k příjemnému, pohodlnému bydlení, tak jako výhodná investice /roční výnos z nájmu mezi 3 až 4%/. Přímý majitel, RK prosím nekontaktovat.

The whole property is after a complete reconstruction with the whole house keeping its old style classical look from the early nineteen hundreds. Most apartments are occupied by new residents. This particular apartment has been unoccupied since the reconstruction with the intention of sale. It is now for sale by the private owner of the whole house, who is a direct offspring of the original owners from the year 1903. The apartment can be occupied immediately. You can expect reliability and quality of the house management.

This address has been prominent since the beginning of the last century. There are two great parks /Stromovka and Letenské sady/ in close proximity and it only takes 20 minutes walk to the absolute center of Prague. The attraction of this location will only increase after the completion of the tunnel underneath the Letná suburb, creating a calm residential zone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu42372
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha71
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.