Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyStojanova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Stojanova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 491 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt je orientován do zahrady ve vnitrobloku, není slyšet hluk z ulice. Originální interier bytu je navržený výtvarníkem, byt sloužil jako atelier. Po GO, bezpečnostní dveře, eurookna s bezpečnostní folií. V obýváku parkety, v ložnici a chodbě korek, v předsíni dlažba. Možnost internetu UPC. Byt se nachází ve vyhledávané čtvrti, v blízkosti 3 parků, plaveckého bazénu Kraví hora a hradu Špilberk. 10 min chůze do centra, výborná dopravní dostupnost.

The flat is orientated into communal garden, very quiet. Original interior designed by an artist, the flat used be an artist studio. Completely refurbished, access to communal garden, security door and windows. Parquet and cork floor, internet available. The flat is situated in a popular area, near 3 parks, swimming pool and castle. 10 mins walk to town centre, excellent tram and bus links.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu4239
Dispozice2+kk
Typ budovyOstatní
Plocha46
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.