Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 74 m² bez realitkyRooseveltova, Praha - Bubeneč

Rooseveltova, Praha - BubenečMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné15 500 Kč

+ Poplatky za služby3 997 Kč
+ Vratná kauce31 000 Kč


Tento krasny byt se nalézá ve výstavné čtvrti Bubeneč, v secesní budově jen 5 minut pěšky (2 minuty tramvají a pěšky) od stanice metra Dejvická. Byt má 74 metrů, velkou ložnice s postelí pro dva, tri velke skrine, prostornou kuchyn /obývák s rozkládacím gaučem pro dva, a maly kumbal za kuchyni s oknem, valendou, a muze tam byt i stul/pracovna, nebo úložný prostor. Byt má též velkou vstupní halu, ve ktere se nachazi koupelna a samostatný záchod. Byt je plně zařízený, má wifi, internet, žehlící prkno a žehličku, atd, atd, vse v cene. V cene jsou tez veskere sluzby i energie. Co by kamenem dohodil jsou restaurace, kavárny, obchody, supermarket, metro a tramvaje. Do velkého krásného parku Stromovka je to jen krátká procházka. Prijdte se podivat. Budes se Vam libit.

Těším se na vás! Marketa

This beautiful apartment is located in the classy, lovely and lively district of Bubeneč, in a beautiful Art Nouveau building just a 5-minute walk (or 1 tram stop) from the Metro station Dejvicka. The fully furnished 72 meter flat has a spacious entry hall with wardrobe and built-in closet; the large bedroom has a double bed and two large storage wardrobes (all furniture is in white). The large kitchen/living room also has an additional sofa bed for two, and one little room off the kitchen can be used to sleep one person or as office/study/storage space.The flat also boasts a separate bathroom and toilet, wifi, internet, ironing board and iron, clothes hanger etc, etc. All services and utilities are in the price. Restaurants, cafes, shops, a supermarket, metro and trams are all a stone's throw away, as is the fabulous Stromovka Park . Come take a look - I'm looking forward to you hearing from you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu424060
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 7. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDRooseveltova
🚶 278 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚶 660 m (8 min)
ObchodSmíšené zboží
🚶 220 m (3 min)
BankaWüstenrot stavební spořitelna
🚶 159 m (2 min)
RestauracePizzeria Grosseto
🚶 194 m (2 min)
LékárnaBENU
🚶 305 m (4 min)
Škola
🚶 518 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 251 m (3 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 337 m (4 min)
Hřiště
🚶 203 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.