Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyChlebovická, Praha - Letňany

Chlebovická, Praha - LetňanyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt v nejvyšším patře bytového domu z roku 2009, s výhledem do kraje a do zeleně. Byt má obývací pokoj s kuchyní a terasou, dvě ložnice, koupelnu, samostatné WC a terasu. Nachází se v bytovém domě v komplexu Barevné Letňany (oceněno 2. místem v soutěži Best of Realty 2011 v kategorii Rezidenční projekt, https://www.bestofrealty.cz/archiv?cl=98). Okna a terasa bytu jsou situovány na východ, z bytu je výhled do zeleně a do kraje. Byt má moderní dispozici, obývák s kuchyní a terasou vytvářejí atraktivní prostor. K bytu náleží garážové stání a sklepní kóje (garážové stání i sklepní kóje jsou zahrnuty v ceně pronájmu). Byt má kompletně zařízenou kuchyni, v obývacím pokoji je vestavěná knihovní stěna, v ložnici je dvojpostel (bez matrací), v bytě je kromě toho několik skříní. Byt má výbornou dopravní dostupnost: stanice metra 10 minut pěšky nebo 2 minuty autobusem. V blízkém okolí školy, školky, dětská hřiště, sportoviště, nedaleko lesopark a obchodní centrum. Byt je k dispozici od 8. března 2021.

We rent a beautiful sunny flat on the top floor of a residence building from 2009, with a great view. The attractive modern flat has a living room connected with kitchen and a terrace, two bedrooms, bathroom, and a separate closet. It is located in an award winning residence complex Barevné Letňany (Colourful Letňany, http://www.bestofrealty.cz/nejlepsi-z-realit/vitezove?cl=98). Rooms and the terrace face East, with a view into green open space. The rent includes a parking spot and a cellar. The kitchen is completely furnished, in the living room there is a built-in library, there are also several wardrobes. The flat is well located, with an easy access to metro (10 minutes walk, 2 minutes by bus) as well as to the North-bound highway. Letňany is a pleasant neighbourhood, with schools, kindergartens, sports facilities, a park and a shopping mall. The flat is available from March 8 2021.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu425255
Dispozice3+kk
Dostupné od8. 3. 2021
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Sklep
MHD 0 minut pěšky
Terasa
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDPříborská
🚶 39 m (0 min)
PoštaPraha 99
🚘 953 m (2 min)
ObchodPenny
🚶 592 m (7 min)
Banka
🚶 375 m (4 min)
RestauraceRestaurace Skleník
🚶 619 m (7 min)
LékárnaImmuno-Flow
🚶 623 m (7 min)
ŠkolaZŠ Tupolevova
🚶 125 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Příborská
🚶 307 m (4 min)
SportovištěTenisové kurty
🚶 453 m (5 min)
Hřiště
🚶 198 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.