Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyŠlejnická, Praha - Dejvice

Určeno ke spolubydlení
Šlejnická, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné6 000 Kč


Hledám spolubydlící/ho do pohodlného bytu v domě z roku 1928. Pokoj bude volný začátkem prosince, po skončení částečné rekonstrukce. Je možné ho vybavit základním nábytkem: kvalitní rozkládací pohovka, pracovní stůl a další dle dohody. K dispozici je balkon, vestavěná šatna, obytná kuchyně, velká koupelna s vanou a standartní spotřebiče. WiFi internet a veškeré poplatky jsou v ceně. Metro A je 7 minut svižné chůze, tramvaj (8) a autobusy (107, 147, 131) jsou 200m. Uvítám společenského člověka se zájmem o jídlo a cestování, ideálně se zkušenostmi ze zahraničí. Momentálně studuji poslední ročník PEF a pracuji pro mezinárodní produkční společnost.

Searching for flatmate to a cosy late 1920's apartment close to Dejvická (metro, tram, bus, airport shuttle). It is now under partial restoration finishing end of November. Offering a separate room with entrance to a balcony and own cloakroom. Optional complete furnishing, wireless internet and all bills inclusive. I'm last year grad student working for an international production company, interested in food, architecture and travelling.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu42594
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha81
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.