Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Rezervováno
Hnězdenská, Praha - TrojaČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 199 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 1+kk v Praha 8 - Troja, poblíž Botanické zahrady a nákupního centra Krakov. Klidná čtvrť se spoustou zeleně, blízko do centra (4 zastávky často jezdícími autobusy na metro Kobylisy). Dům je vybaven ochrankou s 24 hodinovou službou.

Byt je orientovaný na jih do dvora s malým balkónem. Byt má spací niku, která umožňuje oddělení spacího prostoru od obýváku. Byt je nekuřácký - dům je vybaven požárními hlásiči.

Byt je vybaven - kuchyňská linka s varnou deskou a troubou, lednice, pračka, rohový gauč, dvojpostel (bez matrací), stůl a dvě židle, předsíňová stěna, velká šatní skříň, koupelnové skříňky - viz fotografie. Možnost připojení internetu a kabelové televize od různých dodavatelů (Pe3ny, UPC, O2).

Poplatky obsahují vodu a teplo (byt je vybaven měřiči), spotřeba je vyúčtována podle skutečné spotřeby. Elektřina (podle spotřeby) je zvlášť - aktuální zálohy jsou 700,-

Volné od 1/9/2020

We offer an apartment 1+kk for rent in a peaceful area of Praha 8 - Troja - few steps from Prague Botanical Garden and Krakov shopping centre. It is close to the city centre - 4 stations by frequent bus to Kobylisy metro station. There is a non-stop security service in the house.

Oriented to the south to the yard, with a small balcony. There is a sleeping area that can be easily separated from the rest of the flat. Apartment is for non-smokers.

Apartment is equipped - kitchen with ceramic glass cooktop and oven, fridge, washing machine, coach, double bed, large wardrobe in the corridor, bathroom cabinets- see the photos for details. Internet (and cable TV) is available from couple of local suppliers.

The fees contain mainly water and central heating (there are meters), final payment is based on your consumption. Electricity not include - again based on your consumption. The current monthly deposit required by PRE is 700,-

Available from September 1, 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu426829
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.