Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyPod Lipami, Praha - Žižkov

Pod Lipami, Praha - ŽižkovMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby2 400 Kč
+ Vratná kauce27 800 Kč


Nabízíme k pronájmu byt v osobním vlastnictví 2+1 se dvěma neprůchozími pokoji v cihlovém domě s výtahem, sklepem a balkónem v klidné a velmi žádané lokalitě Jarov, ulice Pod Lipami. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží na velmi pěkném místě plném zeleně a je od okolí odstíněný okolními stromy či porosty. Za domem se nachází dětské i fitness hřiště, nedaleko městské parky. Dům se nachází 20 minut od centra Prahy s dobrým spojením tramvají (zastávka Kněžská Luka, Spojovací) nebo autobusem (zastávka Spojovací) a dobrou dostupností metra A (Želivského, Flora) a B (Vysočanská). V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost jako je nákupní centrum a další obchody, pošta, škola a školka, lékařská klinika, lékárna atd. Nedaleko se také nacházejí vysokoškolské koleje VŠE.

Dispozici bytu tvoří příjemně prosvětlené pokoje. Byt je kompletně, nadstandardně a KVALITNĚ zrekonstruován, na podlahách v místnostech jsou bukové parkety, v kuchyni a chodbě je položeno linoleum, v koupelně a na záchodě je dlažba. Interiérové dveře jsou z bukové přírodní dýhy. Vstupní dveře jsou bezpečnostní. V předsíni je vestavěná skříň. Kuchyňský kout je plně vybaven vestavěnými spotřebiči. Byt je až na obývací stěnu a koupelnový nábytek nezařízený. V celém bytě jsou podhledy a byt je tak dobře odhlučněn. Samozřejmě je možnost připojení k internetu apod. K dispozici je i sklepní kóje.

K nastěhování od 1.6.2021. Na počátku května budou probíhat údržbové práce (malování atd.) po ukončení předchozího nájmu, po skončení těchto prací bude byt k dispozici.

Cena nájmu činí 13.900,- Kč/měs. + poplatky za služby 2.400,-Kč (aktuálně odpovídá 2 osobám, bude vyúčtováno dle skutečnosti), elektřina (pouze osvětlení) a plyn (pouze sporák) se převádí na nájemce. Při podpisu nájemní smlouvy je třeba počítat s vratnou kaucí ve výši 2 měsíčních nájmů. Pouze spolehliví zájemci, dlouhodobý pronájem. Nejlépe max. 2 osoby, nekuřáci, bez domácích mazlíčků, s českým občanstvím.

Pro bližší informace mě neváhejte kontaktovat. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu426969
Dispozice2+1
Dostupné od1. 6. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Plocha57
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpojovací
🚶 355 m (4 min)
PoštaPraha 34
🚶 462 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 255 m (3 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚶 742 m (9 min)
RestauraceU Cibulků
🚶 205 m (2 min)
LékárnaLékárna U Bílého lva Jarov
🚶 484 m (6 min)
ŠkolaZŠ Chmelnice
🚶 702 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 189 m (2 min)
SportovištěJumpPark Praha
🚶 616 m (7 min)
Hřiště
🚶 86 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.