Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkySlezská, Český Těšín - Český Těšín, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Slezská, Český Těšín - Český Těšín, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu od začátku února 2017 volný zařízený byteček 1+1 s koupelnou, samostatným WC a komorou a internetem 20Mbps, WiFi sítí - internet a WiFi síť jsou již zahrnuty v ceně nájmu, stejně jako poplatek za společnou televizní anténu s 56 programy a platby za osvětlení společných prostor (schodiště, sklep).

Byt, jehož okna jsou situována východním směrem, je ve 4. patře ze čtyř v klidném, zatepleném domě bez výtahu a v r. 2012 prošel celkovou rekontrukcí (viz poslední snímky v galerii); bylo vybudováno nové sádrokart. jádro, vyměněny všechny instalace, vyměněna okna, zvýšena podlaha, sníženy stropní podhledy, WC s koupelnou vybaveny novými obkladačkami s listelami a kuchyně velkoplošnými obklady.

Nášlapnou plochu podlahy v zádveří, na WC a v koupelně tvoří dlaždice. Zbývající, zvýšená plocha bytu je jednoúrovňová bez prahů - plovoucí podlaha v provedení kanadský javor.

V chodbě je rozvaděč s jističi, domácí telefon, internetový router, šatnová skříňka se zrcadlem.

Koupelna je vybavena umyvadlem na skříňce, skříňkou se zrcadlem a samostatným osvětlením, sprchovým koutem, košem na prádlo a automatickou pračkou.

V kuchyni je sporák s plynovými varnou deskou a troubou, digestoř, kuchyňská linka se světelnou LED rampou, sadou talířů, hrnků a šálků a dalším provozním startovním vybavením, chladnička s horním mrazicím boxem, mikrovlná trouba, varná konvice, jídelní stůl, 4 židle a počítačový pracovní stolek. V sádrokart. příčce jsou rovněž připraveny instalace pro případné zprovoznění myčky nádobí. V současnosti se v kuchyni nachází též komoda s šesti zásuvkami.

Komora je vybavena bílou šatnovou skříní zn. Pax (IKEA) s pojezdovým vybavením.

V pokoji je rozkládací pohovka, konferenční stolek se dvěma sedáky, bílá nábytková stěna. Okna v kuchyni i pokoji jsou odstíněna látkovým závěsem v pojízdných kolejničkách.

Jednotlivé drobné předměty na fotografiích (hodiny, lampičky apod.) jsou součástí vybavení bytu a záleží na nájemci, zda je bude využívat.

Byt je vytápěn ústředním topením s dálkovou dodávkou tepla z městské plynové kotelny.

Nájemné je 5.500 Kč, k němu je třeba připočíst zálohy na služby, spojené s užíváním bytu, t.j. na studenou a teplou užitkovou vodu a vytápění, které činí podle ev. listu bytu pro dvě osoby 1.893 Kč + zálohy na dodávku elektrické energie 100 Kč a plynu 300 Kč, po dohodě s budoucím nájemníkem lze smlouvy s dodavateli energií, platby záloh převést na nájemníka a poté si dodavatele energií a výši záloh nájemník zvolí sám.

K bytu náleží i kóje v udržovaných, čistých sklepních prostorách s novou litou podlahou v chodbičkách a PVC krytem v samotné kóji.

Jistota je stanovena na necelý trojnásobek (2,73) jednoho měsíčního nájmu, tj. 15.000 Kč a úročí se 0,00 % ročně.

Vzhledem k pronájmu bytu coby věci velmi značné hodnoty je od seriozních zájemců o nájem očekáváno poskytnutí záruky spolehlivých úhrad, jako je potvrzení o výši pravidelného příjmu či bezdlužnost, případně jiné řešení prostřednictvím alternativní legislativní záruky. Na základě poskytnutých záruk bude poté uvedená výše jistiny otevřena k jednání.

Byt bude volný k nastěhování během měsíců ledna nebo února 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu426977
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.