Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru 2+kk • 75 m² bez realitkyKateřinská, Praha - Nové Město

Kateřinská, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme přenechání pronájmu nebytového prostoru na Praze 2. Provozovna se nachází poblíž rušné ulice Ječná, nedaleko Karlova nám. (3 min.) a nám. I.P. Pavlova (3 min.). Vhodné jako vinotéka, obchod, atd..nebo i jako prostor pro únikovou hru s tajemnou atmosferou (sklepení). Prostor je situován ve dvou podlažích, 1.NP s vchodem do ulice a 1.PP – sklepení ze 13. stol. Prostory sloužili jako vinárna a poté jako pivnice, ale lze je využít i jinak. Celková výměra činí 75 m2. Kapacita cca 40 míst. Nebytový prostor prošel před několik a měsíci rekonstrukcí (interiér, rozvody, podlahy, apod.). V letních měsících je možné zbudování předzahrádky. Odstupné je ve výši 50.000 Kč. V případě rychlého a solidního jednání je vše na domluvě. SPĚCHÁ!!!

Nájemné činí 20.000 Kč/měs., ostatní poplatky 2.500 Kč a energie se převádí na nájemce (současně jsou zálohy nastaveny na 3.000 Kč).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu427183
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.