Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Chaty a chalupy
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 49 m² bez realitkyNa Lesích, Vráž - Vráž u Berouna, Středočeský kraj

Na Lesích, Vráž - Vráž u Berouna, Středočeský krajVybaveno
Cena1 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 877 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji chatu, která stojí na jednom ze dvou pozemků o celkové výměře 1814m2 (1042 a 772). Chata se nachází v rekreační oblasti Na Lesích u Vráže u Berouna, pozemky jsou mírně svažité na jižní stranu. Chata o ploše 49m2 se nachází na menším pozemku, má prostornou verandu, uvnitř je zařízená kuchyň, obývák a malý pokojík, vytápěná kamny na tuhá paliva. Chata je podsklepena. Je možné ji užívat i celoročně.

Na větším pozemku se nachází prostorná kůlna se suchým WC a garáží. Na pozemek je přiveden el. proud 220V a 380V (je zaveden do chaty i do kůlny). Na pozemcích jsou ovocné stromy. Lokalita nabízí klidné prostředí k rekreaci, pozemek obklopen lesy, nabízí krásný výhled do údolí a na skálu u Svatého Jána pod skalou. Zároveň ale nabízí i skvělou dopravní dostupnost, dálnice D5 10 minut autem, 20 minut na Zličín. V nedaleké vesnici Vráž se nachází obchod, restaurace, vlaková a autobusová zastávka, pošta.

Pozemky nabízejí i skvělou investiční příležitost, na nezastavěném pozemku možnost postavit další rekreační objekt. Za cenu 1 150 000,-Kč tedy získáte 2 pozemky s 1 chatou. Za určitých okolností je možné se domluvit na prodeji každého pozemku zvlášť. Při rychlém jednání možná sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu427319
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.