Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 565 m² bez realitkyTřebařov - Třebařov, Pardubický kraj

Třebařov - Třebařov, Pardubický krajVybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům v obci Třebařov. Jedná se o bývalé selské stavení postaveno z kamene a cihel. Dům je vybaven a v současnosti užíván jako rekreační objekt. V roce 2005 byla provedena rekonstrukce. Lokalita: dům stojí na vlastním pozemku (1703 m2) s udržovanou zahradou. Příjezd je ze silnice. Celkový počet místností: 6 + 1 + 4 obslužné. Sociální zařízení: 2 (přízemí + patro). Zdroj elektřiny: třífázový veřejný. Voda: veřejný vodovod. Plyn: veřejný plynovod. Odpad: veřejná kanalizace. Topení: Ústřední kombinované - plyn a dřevo. Dům má garáž a další zpevněná stání na okraji pozemku. Součástí vybavení jsou například krásná kachlová kamna, vnitřní krb, venkovní zděný gril na terase. Celé podkroví je zatepleno a obloženo dřevem. Současná kapacita lůžek je 12, ale může být samozřejmě vyšší.

Dům lze využít jak na celoroční bydlení, jako celoroční rekreační objekt - v létě ideální pro cyklistiku, v zimě lyžování (nejbližší ski resort Čenkovice je 30 minut jízdy autem) nebo jako pension. K NEMOVITOSTI PATŘÍ TAKÉ ČLENSTVÍ V MYSLIVECKÉM SPOLKU SE VŠEMI PRÁVY.

Zájemci z Brna a okolí se mohou podívat na video nahrávky (na tabletu), pro vážné zájemce lze udělal prohlídku na místě.

Důvod prodeje: ze zdravotních důvodů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu427705
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha565
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.