Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 185 m² bez realitkyKyjov - Kyjov, Jihomoravský kraj

Kyjov - Kyjov, Jihomoravský krajVybaveno
Cena6 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 475 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej luxusní vily v centru Kyjova, 40 min. jízdy od Brna. Dispoziční řešení domu je 6+1. V přízemí se nachází vstupní chodba, samostatné WC, koupelna, ložnice, prostorná kuchyně s velkou jídelnou a na ní navazuje prostorný obývací pokoj. Z jídelní části je vstup francouzskými okny na terasu a zahradu. Kuchyňská linka je zhotovena na míru, vč. vestavných spotřebičů. V prvním patře se nachází centrální chodba, ze které jsou samostatné vstupy do tří ložnic a do koupelny s WC. Z chodby je dále přístupný balkon. Střecha je sedlová, s možností vybudování podkrovního bydlení. Dům je celý podsklepen, v suterénu se nachází pěkný kvelbený vinný sklípek, který vybíhá i pod část zahrady. Dům prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2009: z původního objektu zůstala hrubá stavba. Na domě byly provedeny nové rozvody vody, odpady, elektroinstalace, podlahy, nová střecha, byla osazena nová plastová okna, fasáda je zateplena tepelnou izolací 16 cm. Topení je ústřední s plynovým kotlem a zásobníkem teplé vody s plynovým ohřevem. V jídelně a obývacím pokoji je podlahové topení. Na fasádě jsou obkladové pásky Klinker, vstupní schodiště je z mramoru. K domu náleží dvě garáže a jedno parkovací stání před garáží. Jedna z garáží je situovaná přímo pod domem. Druhá garáž je samostatně stojící vedle domu a za garáží je technická místnost na zahradní nářadí. Na zahradě je dále příjemné zastřešené posezení s grilem a udírnou, poskytující naprosté soukromí. Posezení je osvětleno, je zde zavedena elektřina a přívod TV antény. Na pozemku je dále vrtaná studna z roku 2012 o hloubce 25m určena pro zavlažování zahrady. K domu náleží pěkná okrasná zahrada dle zahradního architekta s okrasným jezírkem a rostlinami, větší část je zatravněna.

V roce 2014 byl na zahradě vybudován nový francouzský bazén zn. Desjoyaux s protiproudem o rozměrech 4 x 8 m. Bazén je bezúdržbový s mořskou vodou se zabudovanou filtrací, kterou má výrobce patentovanou. Celková plocha pozemků činí 876 m2, užitná plocha domu je 180 m2. veškeré IS, stavebně technický stav výborný, dům má charakter novostavby. Bydlení pro náročné klienty. Vhodné i jako sídlo firmy. K užívání dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu427904
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha185
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.