Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyJeseniova, Praha - Žižkov

Jeseniova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Toužíte po stylovém bydlení na Žižkově blízko proslulého parku Parukářka a další zeleně? Žižkov je velmi příjemné místo, které poslední dobou ožívá a proměňuje se ve vyhledávanou lokalitu. Připravili jsme pro vás k pronájmu kompletně zrekonstruovaný byt 2+kk o rozloze 50 m2, který bude vyhovovat především mladým párům, rodinám s jedním dítětem nebo jednotlivcům.

Byt je volný od 1.2.2017 a je přímo od MAJIELE!

Popis bytu:

Součástí bytu je efektivně řešená předsíň s dostatkem úložných prostorů, luxusní koupelna s WC, obývací pokoj s moderní kuchyňskou linkou a ložnice s prostornou šatnou. Byt prošel kompletní rekonstrukcí, důraz byl kladen na kvalitní materiály a řemeslnou práci. Mimo jiné byly vyrovnány podlahy, kompletně instalované nové rozvody i topení s vlastním měřákem, všechny stěny jsou vyrovnané sádrokartonem, na stropě jsou sádrokartonové podhledy s LED podsvícením.

V interiéru byly použity kvalitní dýhované dveře z dubu. Teplo izolují kvalitní okna s izolačním trojsklem, které umožňují ventilaci i mikroventilaci. Okna vedou do klidného vnitrobloku a nabízí výhled do zeleně. Kuchyňská linka je kompletně vybavená (dřez, keramická deska, trouba, mikrovlnka, lednice s mrazákem, myčka, digestoř). Součástí bytu jsou důmyslně řešené úložné prostory (předsíň, šatna, koje na patře).

Byt se nachází v předposledním patře pětipatrového domu. Prostory domu jsou čisté a udržované. Dům je vybaven výtahem a má novou střechu.

Možnost vybavit navíc: Sedačka, postel + matrace, pračka

Okolí domu:

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, stejně jako dostatek zeleně. Naproti domu je malý parčík, který navazuje na park Parukářka. Park Vítkov je v docházkové vzdálenosti. Minutu chůze od domu je obchod Tesco Expres, pošta a poliklinika na Olšanské jsou 3 minuty chůze, lékárna je přes ulici. Hned za rohem je vyhlášená restaurace Polo a přes ulici je restaurace Bernard.

Místo je výborně dopravně dostupné MHD. Do centra se dostanete pohodlně tramvají (8 zastávek na Můstek - metro A). Blízko je tramvajová zastávka Biskupcova, z níž se dostanete na metro A (Želivského – 3 zastávky), na metro B (Palmovka – 2 zastávky), na metro C (Museum – 6 zastávek) a také na OC Flora (5 zastávek). Parkování je v této lokalitě řešené prostřednictvím tzv. modré zóny Praha 3 (700 korun/rok).

Podmínky pronájmu

Byt je k nastěhování ihned. K dispozici přímo od majitele, bez provize RK.

• Cena nájmu – 14 500 Kč/měsíc (při dlouhodobém pronájmu)

• Kauce ve výši 1 měsíčního nájmu + 1 měsičních kaucí za služby

• Měsíční poplatky za služby cca 2 500 Kč (dle minulých nájemců), požadovaná zúčtovatelná záloha 3.500,- Kč!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu428248
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.