Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitky

Mánesova, Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno

Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,69 %.


Prodám družstevní byt 2+1 v Moravské Ostravě. Jedná se o slunný byt nacházející se ve 3. patře bytového domu (z celkových 7 pater). Byt je částečně zrekonstruován (nové podlahy, dřevěné obložení zárubní dveří, dveře do všech místností i vchodové, kuchyně atd.) a částečně zařízen (úložné prostory, na míru zhotovené skříně v předsíni a ložnici, postel vyrobená na míru s novou matrací atd.).

Největší místností v bytě je obývací pokoj, naproti němu se nachází ložnice s úložnými prostory. V kuchyně se nachází dřevěná kuchyňská linka, špajz a je zde prostor pro myčku (přípojka k myčce je již zřízena). V bytě se nachází zděná koupelna s odděleným sociálním zařízením.

V bytovém domě je celkem 22 bytových jednotek, v nichž bydlí převážně senioři a mladé páry. Dům prošel celkovou revitalizací – celkové zateplení domu, osazení plastovými okny, proběhla výměna vchodových dveří, schránek a zvonků. V nejbližší době proběhne rekonstrukce výtahu.

Jedná se o klidné bydlení, v jehož blízkosti se nachází např. mateřská škola (3 min. chůzí), potraviny Albert (3 min), tram. zast. Muglinovská (5 min), základní škola (10 minut), Penny Market (10 min), Hl. vlakové nádraží (10 min), park Komenského sady 10 min.

bretislav.orlik@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu428328
Dispozice2+1
Dostupné od25. 9. 2022
VlastnictvíDružstevní
Plocha57
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

Vzdálenost k:
Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google