Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 194 m² bez realitkyU Kostela, Střelice - Střelice u Brna, Jihomoravský kraj

Rezervováno
U Kostela, Střelice - Střelice u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena10 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 954 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinný dům 6+kk ve Střelicích u Brna (školka, základní škola, umělecká škola, zdravotní středisko, obchodní dům, pošta, integrovaná doprava, 2x vlaková zastávka). Plocha pozemku 759 m2, užitná plocha 194,3 m2. Dům z roku 1948 prošel v roce 2010 kompletní rekonstrukcí od izolací proti vlhkosti až po rekonstrukci krovu s novou střešní krytinou. Součástí domu je garáž pro dvě vozidla s automatickými vraty Lomax a vjezdem na zahradu. Obytná část domu je bezbariérová. V podkroví je pak umístěn další pokoj, který je užíván jako ateliér a může sloužit jako další ložnice.

Citlivá a velmi pečlivá rekonstrukce s důrazem na detail a kvalitu použitých materiálů vznikla na základě architektonického návrhu a dozoru MgA. Ing.arch. Jiřího Bízy a MgA. Martina Kožnara a to včetně interiéru a zahrady. Architekti získali v roce 2015 národní cenu za architekturu Grand Prix.

Heslovitě:

dvě koupelny, dvě toalety, velká kuchyně značky Gabon s vestavěnými spotřebiči Mielle, obývací pokoj s východem na zahradu, pracovna s krásným výhledem, čtyři ložnice, vlisové dubové parkety, podlahové topení s radiátory, vestavěné skříně a knihovna z dubu, klimatizace v hlavním obytném prostoru a ve dvou jižně orientovaných ložnicích, dřevěná okna s třívrstvými skly (důraz na úsporný provoz domu), bezfalcové dveře.

Dům prodáváme z důvodu nutného stěhování se za prací. Hledáme zájemce, který ocení vysokou kvalitu rekonstruovaného domu, jeho umístění v klasické zástavbě dobře vybaveného předměstí Brna a bude dům užívat s vědomím jeho výjimečnosti.

volný ihned

Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím emailu o dopňující informace, více fotografií či půdorys.

Prohlídky možné po dohodě.

Realitní makléře laskavě žádám, aby mě nekontaktovali!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu428507
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha194
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.