Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 142 m² bez realitkyCechovní, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský kraj

Cechovní, Jenštejn - Jenštejn, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu rodinný dům 4+1 s garáží o výměře 142 m2, Jenštejn, Praha - východ. Jedná se o zcela nový, velmi pěkně dispozičně řešený, dvojpodlažní dům. K domu náleží zahrada 383 m2. V prvním podlaží se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a technickou místností – oba prostory se vstupem na terasu, WC, kotelna a garáž. V druhém podlaží jsou 2 ložnice, pracovna a koupelna. Dům je moderně zařízený, 2x ložnice a pracovna s nábytkem, obývací pokoj s nábytkem, jídelna - stůl a židle, TV, satelit, kuchyňská linka, sporák, myčka, lednička, pračka. V jedné z koupelen je vana, sprchový kout, umyvadlo a WC, ve druhé WC a umyvadlo. Podlahy tvoří keramické dlažby a plovoucí podlahy. Parkování v garáži a před domem. Jedná se o klidnou lokalitu s velmi dobrým dopravním spojením do Prahy (10min. na metro Černý Most, pravidelný spoj MHD). K nastěhování volný ihned.

House for rent, with 4 rooms, equiped kitchen, storage room and technical room, two bathrooms and garage. The house is of modern style and equiped with modern furniture, 142 square meters and garden of 382 square meters. It is placed in a quiet area in a location 10 minuts from Cerny most - metro station. Available immediatelly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu42866
Dispozice4+1
Podlaží2
Plocha142
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.