Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 120 m² bez realitkyJahodová, Unhošť - Unhošť, Středočeský kraj

Jahodová, Unhošť - Unhošť, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodáme novostavbu z roku 2011, s vlastním pozemkem 276m, zastavěná plocha 80m, v žádané lokalitě v Unhošti, s rychlým dopravním spojením do Prahy. Dům je výborně situovaný okna jsou na jih, celý den slunce. Z jedné strany pole, kde se nebude nic stavět. Přízemí domu je ihned obyvatelné, podkroví před dokončením. Přízemí 2+kk, veká chodba, dvě komory s policemi, celkem 66m, s dodělaným podkrovím 5+kk 109m + dalších 11m ůložné prostory díky výše postavenému podkroví. Viz. Foto.

Oproti standardnímu provedení firmy JUNG, která postavila i okolní domy, (poslední etapa výstavby domů na rok 2017 je zcela vyprodána, což jen potvrzuje atraktivitu lokality) je náš dům v nadstandardním provedení. Dvojí vytápění - plynový kotel a krbová kamna, kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči značky Bosch, AEG. Podkroví je oproti standardu zatepleno tvrdou stříkanou PUR pěnou, která má životnost delší než samotná střecha, nehrozí tepelné mosty sesedání izolace atd, vyšší pořizovací cena se majiteli vrátí v podstatně nižších energetických nákladech, V zimě vám nebude v podkroví zima a v létě vám v podkroví nebude vedro!!! :-) V Unhošti je veškerá vybavenost - škola, školka, lékař, obchody, ČS spořitelna s bankomatem, dětská hřiště. Kousek do přírody. V okolních domech jsou většinou rodiny s dětmi. Právní služby související s prodejem nemovitosti jsou zajištěny.

O SLUŽBY REALITNÍCH KANCELÁŘÍ NEMÁM ZÁJEM!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429032
Dispozice5+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.