Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 15 m² bez realitkyLamačova, Praha - Hlubočepy

Určeno ke spolubydlení
Lamačova, Praha - HlubočepyVybaveno
Měsíční nájemné3 900 Kč


POKOJ S VÝBORNOU DOSTUPNOSTÍ DO CENTRA A S TV!! Lůžko v zrekonstruovaném, plně zařízeném dvoulůžkovém pokoji (TV, WiFi, postel, stůl, skříň, lůžkoviny). Ve společných prostorách bytu je plně vybavená kuchyň, pračka, 2 WC. Blízko tramvaje Poliklinika Barrandov, jenom 15 min. do centra Prahy na metro Anděl. Poblíž nákupní centrum Kamera. Mluvíme česky, anglicky, rusky, francouzsky, pomůžeme s vybavením trvalého pobytu. Jenom pro muže. POPLATKY 1000 Kč. Kompletní nové vybavení za přijatelnou cenu. Doporučujeme!!

Aktuální nabídku našich pokojů najdete vždy na www.facebook.com/hezke.spolubydleni

ROOM WITH GREAT CONNECTION TO CENTER+TV! A bed in double bed room, just after full reconstruction, complete equipment(TV, WiFi, cable TV, bed, table, wardrobe, beddings). In flat shared area is fully equipped kitchen, washing machine, cellar, 2 toilets. Close to tram Poliklinika Barrandov, only 15 min to Prague center at subway Anděl. Near the shopping center Kamera. We speak Czech, English, Russian, French, we help with permanent residence. Only for men. UTILITIES 1000 CZK. Complete new equipment at affordable price. Recommended!!

Our updated room offer at www.facebook.com/hezke.spolubydleni

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429036
Dispozice3+1
Dostupné od18. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha15
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.