Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 80 m² bez realitkyMoravská, Havířov - Šumbark, Moravskoslezský kraj

Moravská, Havířov - Šumbark, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytové jednotky 1 + 4, ul. Moravská 397/17, Havířov-Šumbark k dlouhodobému pronájmu s možností trvalého pobytu.

Prostorný , slunný byt se nachází v 1. nadzemním podlaží. Nová plastová okna. Koupelna s vanou a umyvadlem, pákové baterie, keramické obklady a dlažba. Samostatné WC.V předsíni a kuchyni je keramická dlažba. Ve třech pokojích je plovoucí podlaha a v jednom pokoji s lodžií je položeno linoleum. V kuchyni je moderní kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči (plynový sporák, elektrická trouba, myčka). V předsíni jsou 3 prostorné zabudované skříně. 3 pokoje mohu vybavit nábytkem (foto), pokud nemáte vlastní. Dům se nachází v klidné části této lokality. V blízkosti domu je mateřská škola, nedaleko základní škola a veškerá občanská vybavenost, parkování je možné na parkovišti u domu.

Ceny uvedené u položky poplatky (teplo, voda, úklid společných prostor...) jsou orientační - jedná se o zálohy, které budou vyúčtovány na konci zůčtovacích období. Nutno složit 2 - měsíční kauci plus první nájemné.

Byt bude k dispozici od 5.1. 2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429175
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.