Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+kk • 205 m² bez realitkyOkrová, Praha - Libuš

Okrová, Praha - LibušČástečně vybaveno
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč


K pronájmu 205 m2, částečně zařízený dům. V přízemí se nachází obývací pokoj spojený s kuchyní a s přístupem na zahrádku. Kuchyně je plně vybavená (lednička, myčka na nádobí, mikrovlnka, trouba a indukční sporák).Ve stejném patře se také nachází pokoj, který se může využít jako pracovna nebo ložnice, naproti je koupelna se sprchou. V prvním patře se nacházejí 3 ložnice a velká koupelna s vanou a sprchovým koutem. V ložnicích jsou 3 skříně a 2 dětské postele. Půda je přizpůsobena tomu, aby se mohla využít k uskládaní věcí. Ve sklepě je také místnost pro uskládaní věcí a technická místnost s plynovým kotlem, pračkou, umyvadlem a skříňkami. Do garáže se vejdou 2 auta. V domě je zaveden Internet a alarm. Dům se nachází méně než 5 minut autem od mezinárodních škol Prague British School a English International School. Prosíme bez zvířat.

For Rent
205 m2 partially furnished townhouse. The first floor of the house has a living room connected with the kitchen with an entrance to the backyard. On the same floor there is also a room, which can be used as a study room or a bedroom, and also a bathroom with a shower. The kitchen is fully equipped (refrigerator, washing machine, microwave, over and a stove). On the second floor there are three bedrooms, and a big bathroom with a bathtub and a shower. The rooms have 3 closets and 2 childbeds. The attic is made so that it can be used as a storage area. The basement of the house has a storage room as well as a technical room with the boiler, washing machine, a sink and some cupboards for storage. The garage easily fits two cards. The house has Internet as well as alarm equipment set up. The house is less than a 5-minute drive from Prague British School and English International School. Furthermore there are busses going to metro lines B and C, making it easy to access the center. Please without pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429272
Dispozice5+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha205
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.