Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyRižská, Praha - Hostivař

Rezervováno
Rižská, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Cena3 849 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 323 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji slunečný byt 2+kk/T se zahrádkou, 65,3m2 v OV. Byt se nachází v prvním patře moderního dobře udržovaného domu, postaveného v rámci projektu „Slunečný vršek“ etapa G v roce 2009. Tato etapa vyniká vysokým standardem provedení bytů (dřevěná okna, vkusné podlahy a obklady, hojnost udržované zeleně v okolí, bezpečnostní systém s ostrahou v okolí domu…) Dispozice: předsíň 6,05m2, komora 1,97m2, ložnice 13,02m2, koupelna s vanou+WC 4,39m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 25,59m2 a terasa 15,33m2. Byt disponuje jedinečnou před zahrádkou s částečně krytou terasou (díky umístění v prvním patře je předzahrádka bezpečná a dobře izolovaná od ulice. K bytu dále náleží sklep 2,98m2 a garážové stání. Byt je málo užívaný a jen částečně zařízený – jako nový majitel si jej můžete dovybavit podle svých představ.

Poplatky jsou do 4 000 Kč/měsíc.

Orientace dvou pokojů na západ až jiho-západ. Možnost UPC i internetu. V místě a blízkém okolí je výborná občanská vybavenost (obchod Albert, restaurace, trafika, fitness s menším bazénem v areálu, lékárna, školka, škola) a ve vnitroblocích v okolí se nachází i několik dětských hřišť. V pěší dostupnosti se nachází Hostivařská přehrada a lesopark, proslulý Toulcův dvůr s farmou atd . Autobusové zastávky jsou do 5 min pěší chůze a za 20 minut dojedete buď na metro A nebo C. Cesta do centra města trvá autem cca 20 minut.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429376
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.