Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 120 m² bez realitkyVršovka - Vršovka, Královéhradecký kraj

Rezervováno
Vršovka - Vršovka, Královéhradecký kraj
Cena799 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 427 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Cena k jednání

Rodinný dům se nachází ve velmi příjemné vesničce Vršovka. Z Vršovky je výborná dostupnost do měst Náchod, Jaroměř i Hradec Králové. Jedná se o zcela podsklepený samostatně stojící rodinný dům, s jedním nadzemním podlažím a se sedlovou střechou se štítem. Podkroví je částečně využito. Základové pasy jsou s dodatečnou izolací proti zemní vlhkosti, obvodové zdivo je cihelné tl. 45 cm. Stropy jsou rovné, krov je dřevěný vázaný, krytinu tvoří cementové tašky, klempířské konstrukce jsou z pozinkovaného plechu. Vnitřní omítky jsou vápenné. Vnitřní obklady jsou provedeny v běžném rozsahu. Schody jsou betonové. Dveře jsou náplňové, okna jsou dřevěná EURO. Podlahy obytných místností tvoří prkna na sraz a keramická dlažba, podlahy ostatních místností jsou z keramické dlažby. Vytápění je ústřední teplovodní. Elektroinstalace je světelná a motorová. Je rozvedena studená a teplá voda, rozvod vnitřní kanalizace je proveden. Vnitřní hygienické vybavení tvoří vana, umývadlo a WC. V domě se nachází v 1. PP sklep a kotelna, v 1. NP chodba, obytný prostor, koupelna, WC a pokoj. V podkroví se nachází jeden letní pokoj.

Plátce daně z nabytí nemovitosti je kupující.

Naše firma nabízí kompletní návrh a realizace jakékoliv rekonstrukce požadované od klienta, včetně návrhu a dispozic všech pokojů za velmi zajímavé ceny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429480
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha120
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.