Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 222 m² bez realitkyV Dolinách, Praha - Dolní Měcholupy

V Dolinách, Praha - Dolní Měcholupy
Cena6 998 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 678 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVACE. Domy již stojí, mají okna, zveme Vás na prohlídku. Představujeme vám projekt výstavby „ RODINNÝ ČTYŘDŮM - DOLNÍ MĚCHOLUPY“ (výstavba zahájena 08/2016), sestávající se ze tří řadových, plně podsklepených jednobytových rodinných domů a jednoho řadového rodinného domu tříbytového ( ten vznikne přestavbou a nástavbou stávajícího domu čp. 368) - adresa: V Dolinách 1, Praha 10, Dolní Měcholupy).

Čtyřdům je zasazen do proluky v krásné, tiché a zabydlené vilové čtvrti v centru obce, kde nebude probíhat další výstavba, v blízkosti velkého parku.

Stavba čtyřdomu bude dokončena v létě 2017.

Nyní ( v 1. etapě prodeje) nabízíme k prodeji jednobytové třípodlažní řadové rodinné domy označené písmeny A, B a D – viz fotogalerie.

Zde inzerovaný dům D má celkovou užitnou plochu 142,83 m2 + terasa 9,15 m2, celková plocha pozemku je 222 m2. Dům má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží. Dispozice je navržena 4+1 s terasou, technickým zázemím a plným podsklepením - je však možno jí změnit, dle přání budoucího vlastníka ( je nutno zachovat nosné zdi a schodiště). Hlavní obytné místnosti jsou orientovány k jihu, do tichého vilového vnitrobloku. Místnosti v podzemním podlaží mají otevíravá okna – a umožňují zde zřídit například pokoj pro hosta s koupelnou + WC, nebo pracovnu, atelier, fitness, apod. Každý dům má minimálně 2 parkovací stání na pozemku.

Stavební technologie domů: cihly Porotherm, a výhradně klasické osvědčené stavební materiály. Energetický štítek (PENB) má hodnotu B; topení plynem (kondenzační kotel).

Projekt klade maximální důraz na dokonalé zvukoizolační vlastnosti dělících konstrukcí mezi řadovými rodinnými domy.

Byty v domě „C“ budou nabízeny v 2. etapě prodeje (po dokončení stavby čtyřdomu). Jde o byty 3+1 s lodžií a vlastní zahradou, 3+kk s balkonem a 2+kk s velikou střešní terasou. Všechny byty budou mít k dispozici velké sklepní prostory a v domě je dvojgaráž.

Lokalita je výborně dopravně dostupná do centra – síť autobusů MHD, a k metru „A“ (Depo Hostivař) je to 8 minut. Veškerá špičková občanská vybavenost je v obci nebo v Europarku Štěrboholy vzdáleném 2km.

Každému zájemci je detailní a kótovaný projekt stavby zdarma k dispozici u prodejce (na CD, nebo přes internet – úschovna nebo emailová letecká pošta). Je to přesně projekt ověřený stavebním úřadem, na který bylo vydáno stavební povolení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429657
Dispozice4+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha222
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.