Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyKigginsova, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Kigginsova, Brno - Slatina, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 3,5 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný nový byt 2+kk 43 m2 s balkonem 3,5 m2, nacházející se v 3.NP novostavby v lokalitě Zelené město – Slatina, ulice Kigginsova. V ceně nájmu je venkovní parkovací stání a je k dispozici sklepní kóje na patře.

Byt sestává z předsíně, koupelny s WC, obytné místnosti se vstupem na terasu a kuchyňským koutem s plně vybavenou kuchyňskou linkou vč. spotřebičů (varná deska, el.trouba, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, digestoř, myčka),

Byt je kompletně zařízen nábytkem na míru, dále sedací souprava, konferenční stolek, TV stolek, jídelní stůl se židlemi, dvoulůžko, vestavěné šatní skříně, pračka atd.

Je možnost dokoupení připojení internetu a kabelové televize.

Byt má výbornou dostupnost do centra města Brna, a to trolejbusem nebo autobusem. Výborná dostupnost také na D1, D2 a na letiště. V těsné blízkosti jsou supermarkety Kaufland a Lidl, společenské centrum, restaurace a další.

Byt je k dispozici ihned. Nájem je 14.900 Kč/měs. plus energie 3000 Kč/měs. Vratná kauce je ve výši 20.000 Kč.

We rent a beautiful two bedroom apartment, 43 m2 with balcony 3,5 m2, located in a new complex in 3rd floor in the Green City - Slatina, Kigginsova street.

The price included a parking place and a cellar on the floor.

The apartment consists of a hallway, bathroom with toilet, living room with balcony and kitchenette with a fully equipped kitchen incl. appliances (stove, oven, fridge, freezer, microwave oven, hood, dishwasher)

The apartment is fully furnished with new furniture and a sofa, coffee table, TV cabinet, dining table and chairs, double bed, built-in wardrobes, washing machine etc.

There is a possibility of internet connection and cable TV.

The apartment has excellent access to the center of the city, and it trolleybus or bus. Excellent access also for D1, D2 and the airport. In close proximity are supermarkets Kaufland and Lidl, community center, restaurants and more.

The apartment is available immediately. Rent 12.500 CZK / month plus energy CZK 2.000 / month. Refundable deposit is CZK 30.000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429824
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2023
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 3,5 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.