Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 5+1 • 165 m² bez realitkyMasarykova, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Masarykova, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajVybaveno
Cena13 650 Kč

Tato nemovitost již od 58 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jste podnikatel hledající prostory pro vlastní podnikání či jako Vaši investici s dobrou návratností Vámi vložených prostředků? Nebo jste majitel restaurace a zamýšlíte rozšířit své aktivity o další prosperující provozovnu?

Pokud ano, tak právě Vám je určena tato nabídka.

Nabízíme přenechání nájemní smlouvy včetně celé firmy na kompletně zařízenou a fungující restauraci rychlého občerstvení KEBABU v centru Neratovic.

Vše se tady ve velmi dobrém stavu. Novému nájemci bude přenechána kompletně fungující restaurace včetně vybavení, celkového zařízení, pracovních postupů a veškeré dokumentace a podkladů týkající se fungování restaurace.

Restaurace má kapacitu 29 lidí a v létě se rozšiřuje o předzahrádku s cca.12 místy.

Restaurace se nachází v 1 podlaží s s bezbariérovým přístupem o rozloze cca 66 m2., přípravnou kuchyní ( 8,38 m2), prodejním pultem, 2x toaletami (2 x 2,5 m2) a pomocnou místnosti (0,8 m 2).

Součástí přenechání nájmu je také je 2 podlaží (1 patro), které obsahuje: předsíň (1,7 m2 ), WC (1,4m2 ), sprcha (1,7 m2 ) , kuchyňka (5,74 m2 ) , šatna pro zaměstnance (14.76 m2 ), 3 x kanceláře ( 17 m2 ) , pomocná místnost ( 0,9m2 ) .

Tyto prostory se dají také velmi dobře komerčně využít pro další podnikatelské aktivity, pro skladování zboží nebo přípravu pokrmů.

V suterénu domu je sklep, který lze využít pro skladování piva.

Prostory mají všechny IS. Vytápění je plynovým, úsporným kondenzačním kotlem z roku 2013. Pevná telefonní přípojka pro internet prostřednictvím O2 s pevnou IP adresou pro kamerový systém se vzdáleným přístupem přes mobil. Součástí je také Wifi v celé restauraci, které je často využíváno klienty.

Celková výměra pronajímaných prostor činí 165,33 m2, bar + předzahrádka cca 20 m2.

Součástí vybavení je: (lednice, grily, nerezové dřezy, gril na maso, nábytek – stoly, židle, bar, mrazák fritéza, chlazení piva, mikrovlna trouba, monitor, lednice 3x, sporák, nádobí, pokladna připravená na EET, tiskárna, pokladní display, venkovní nábytek …. ( podrobný seznam bude předložen při osobním jednání.)

Nájem činí 13 630 Kč. + poplatky 1500 Kč měsíc + spotřeba plynu a elektřiny dle Vaší spotřeby. Detailní data o spotřebě ( elektřina a plyn) předložíme při osobním jednání.

Za přenechání plně zavedeného prostoru včetně zařízení a vybavení požaduji odstupné. Bližší info při osobním jednání.

Restaurace je v provozu a má stálou klientelu. Jedná se výhodná investice.

Restaurace se nachází na velmi dobrém strategickém místě v centru obce Neratovic. Naproti je gymnázium, do 5 minut chůze se nachází pošta, česká spořitelna, komerční banka, plavecký bazén, obchody, hlavní náměstí města Neratovic, fotbalový stadion kde se hrají často zápasy a sportovní hala

Do 10 minut chůze dojdete k hlavní železniční stanici, poliklinice, městské nemocnici. Potenciální místní klientela je 17 000 obyvatel + další lidé, kteří pracují např. ve Spolaně.

Velmi výhodná investice pro správného člověka, který dá do této provozovny čas, energii, nadšení a hlavně pozitivní záměr.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429852
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru165
VybavenoVybaveno
VlastnictvíObecní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.