Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 140 m² bez realitkyDiblíková, Praha - Štěrboholy

Diblíková, Praha - ŠtěrboholyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné33 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce66 000 Kč


RD v novostavbě projekt Malý háj ve Štěrboholech mezi starší zástavbou Štěrbohol a klidnými Dolními Měcholupy o užitné ploše 140 m². Dům má 2 NP. V 1. podlaží se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, vstupní hala, šatna, komora, prádelna, WC a garáž. V 2. podlaží jsou 3 ložnice, pracovna a hlavní koupelna. Dům je vybaven luxusní kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů, osvětlením, alarmem, venkovními bezpečnostními žaluziemi. Samozřejmostí je plovoucí podlaha v celém domě. K odpočinku slouží zahrada s terasou, která má své vlastní samozavlažování. V těsné blízkosti nákupní centrum Europark Štěrboholy, přírodní park Hrušov, in-line dráha, sportovní centrum, mateřská a základní škola. Nedaleko bus zastávka, 5 min na metro.

Modern newly built family house (140 sqm) located in nice quiet residential complex Malý háj situated between older family houses in Štěrboholy and quiet Dolní Měcholupy. The house has 2 floors and comprises on the groundfloor: living room with fully fitted modern kitchen and entrance to the garden, hall, toilet, cloakroom, pantry, laundry and garage. On the 1st floor there are: 3 bedrooms, cloakroom / study, main bathroom. The house is equipped with luxury kitchen with all appliances, lighting, alarm system, outdoor security shutters. Floating floor in whole house. For relax there is garden with summer terrace with automatic irrigation system. Nearby shopping park Europark Štěrboholy, natural park Hrušov, in-line path, sports center, kindergarten. Close to bus station and metro station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429963
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.