Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyZvonařova, Praha - Žižkov

Zvonařova, Praha - ŽižkovMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu útulný, světlý částečně zařízený byt 3+1 (100 m2) ve vynikající lokalitě Prahy 3 na pomezí Vinohrad a Žižkova. Byt se nachází ve 3. patře s výtahem, má parketové podlahy v pokojích a mramorovou podlahu v předsíni. V obývacím pokoji je jídelní stůl se čtyřmi židlemi, lze dovybavit nabytkem, kuchyň je zařízena moderní linkou se všemi spotřebiči (lednice s mrazničkou (AAA+), sporák/digestoř se sklo-keramickou varnou deskou, myčka), jídelní stůl s dvěma židlemi, podlaha z korku; větší ložnice je vybavená manželskou postelí, nočními stolky, komodou se zrcadlem a samostatnou šatnou (walk-in-closet), u druhé ložnice je menší balkón do vnitrobloku, v ložnici je skříň a psací stůl. V koupelně jsou mramorové obklady a podlaha, vana, pračka a úložné prostory. V předsíni je komora a další úložné prostory. K dispozici je připojení Internet/SAT a digitální kabelová TV Vodafone. K bytu náleží velký sklep.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, včetně mnoha restaurací, 3 minuty chůze do parků Riegerovy a Mahlerovy sady. Výborný přístup k veřejné dopravě - metro linka A a tramvaje stanice Jiřího z Poděbrad - 4 minuty chůze. Na Nám. Jiřího s Poděbrad se pravidelně konají farmářské trhy.

Měsíční nájemné 20.000,-Kč. Náklady na energie a vodu hradí nájemce dle spotřeby (cca 3,500Kč).

Prohlídky jsou možné již nyní.

A cozy, bright partly furnished two bedroom apartment (100 sqm) in an excellent area of Prague 3, on the border of Vinohrady and Žižkov. The apartment is located on the 3rd floor with an elevator, has parquet floors, marble bathroom and marble floor in the hallway. The living room has a dining table with 4 chairs, kitchen is fully equipped with top appliances including new refrigerator (AAA+), range with ceramic hob and vent, dishwasher, dining table with two chairs and a pantry; large bedroom has a double bed, bedside tables, dresser and mirror, and a large walk-in closet; second bedroom has a small balcony to the courtyard and a closet and computer desk, the bathroom is equipped with a bathtub, wash machine and storage cabinets. Internet/SAT connection and Vodafone digital cable TV is available. The apartment has a large cellar (11m).

Excellent location very close to green zones such as the park Riegerovy sady.

Convenient access to public transport - Metro line A and trams at Jířího z Poděbrad are a 4 minute walk. The farmers market at Jiřího s Poděbrad square open from Wednesday through Saturday. Neighborhood has many bars and restaurants.

Monthly rent 20,000 CZK. The actual costs of energy and water consumption are paid by the tenant at his own expense (approx. CZK 3,500).

The apartment is available for viewing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429977
Dispozice3+1
Dostupné od24. 4. 2021
Podlaží3
VytápěníPlynové
Plocha100
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 442 m (5 min)
PoštaPraha 33
🚶 506 m (6 min)
Obchod
🚶 28 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 505 m (6 min)
RestauraceDóttir
🚶 61 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 253 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola - Duhová škola
🚶 335 m (4 min)
Mateřská školaPiccole Pesti
🚶 289 m (3 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 461 m (6 min)
Hřiště
🚶 401 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.