Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 150 m² bez realitky28741, Pěnčín - Jistebsko, Liberecký kraj

28741, Pěnčín - Jistebsko, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena5 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 555 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba s velkou zahradou v Dolní Černé Studnici. Dům byl postaven v roce 2010. Dům je téměř celý podsklepen a stojí na základových pasech ze ztraceného bednění. Jedná se o zděný dům postavený z extrémě odolných vápenopískových bloků a zateplen 200mm izolací. Dům je vytápěn v obou patrech podlahovým vytápěním zalitým v anhydridu. Zdrojem vytápění je krbová vložka s vysokou účinností s akumulací do yásobníku ve sklepě, či záložní elektrokotel. O čerstvý vzduch v domě se stará rekuperace, která vyměňuje vzduch ve všech místnostech. Samotná rekuperační jednotka je pak umístěna na půdě. SPolu s výborno izolací domu a vytápěním na dřevo je dům mimořádně šetrný k životnímu prostředí a velmi úsporný na provoz.

Dům má v prvním patře ložnici se vstupem na balkon, dětský pokoj se sníženým prostorem nad rotundou, kancelář, šatnu a prostornou koupelnu. Spodní patro se sestává z prostorného obývacího pokoje se vstupem na terasu, hostovského pokojíku, kuchyně, druhé koupelny, spíže a zádveří.

Pod domem jsou dvě velké a jedna malá sklepní místnost + pod terasou garáž na zahradní traktor.

K domu dále náleží tyto stavby:

Garážové stání s dřevníkem pro dva automobily a s úložným prostorem na půdě. Stání postaveno v roce 2011 a výměra stavby činí cca 60m

Altán s garaží na sněžný skútr postavený v roce 2012, altán má ne zcela dobudovaný krb a připraven prostor pro pizza pec ze šamotových cihel

Garáž na karavan z roku 2014 na spodní hraně pozemku u druhé přístupové cesty

Sklad z roku 2014 na spodní hraně pozemku vybavený regály

Dům má u hlavní příjezdové cesty zděný plot s automatickou bránou a velkou zpevněnou plochu ze žulových odštěpků

K domu náleží velmi velká zahrada - celková výměra pozemku přesahuje 5000m2. Zahrada je postavena v ducho co nejjednodušší údržby - s foliemi na svazích a snadno sekatelnou travní plochou (posekání celé plochy cca 2 hodiny se zahradním traktorem) Pozemek je celý v územním plánu obce jako stavební pozemek a je tedy možné jej dále dělit a stavět na něm další domy. Je také možné se domluvit na nižší ceně při rozdělení pozemku (nedoporučuji) a nebo zakoupit spodní část pozemku pro stavbu vlastního domu.

Na yávěr si dovolím ještě pár vět k tomu proč náš dům vlastně prodáváme:

Když jsme v roce 2009 kupovali pozemek, kupovali jsme jej s tím že v domě budeme bydlet jak se říká navždy. Tak jsme po dostavení domu výrazně investovali do dalších staveb a úpravy zahrady tak aby se tam našim dětem líbilo. Bohžel ale přišly výrazné změny poté co jsme se dočasně přesunuli kvůli pracovní příležitosti do Německa a nyní se nám ani našim třem malým klukům zpět do ČR nechce. S velkým otálením tedy takto náš domeček prodáváme a doufáme, že někomu bude činit minimálně stejnou radost jako nám, když jsme jej užívali.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu430372
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.