Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 88 m² bez realitkyNa Dlouhém Lánu, Praha - Vokovice

Na Dlouhém Lánu, Praha - Vokovice
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Nabídka nebytového prostoru od přímých majitelů - Praha 6 - Vokovice

Adresa: K Lánu 496/2, Praha 6 - Vokovice, nebytová jednotka č. 496/101 (dle KN). Vstup a orientace NP: Na Dlouhém lánu 40.

Plocha: Celkem cca 88 m2, hlavní část s výlohami cca 62 m2 (bez podlážek mezi výlohami), výška stropu hlavní části cca 4,45 m.

Lokalita: Velice klidné a příjemné místo v rezidenční části Prahy 6, zeleň přímo před NP, přímo za rohem park se stromy. Poloha naproti ZŠ/Gymnáziu Duhovka. Metro Bořislavka cca 400 m, tramvaje Evropská 300 m.

Orientace: Hlavní část s výlohami na jih, kancelář s oknem na východ, ostatní prostory uvnitř bez denního světla. Jediný vstup z ulice Na Dlouhém lánu 40. Díky orientaci hl. části na jih a velkým výlohám je hlavní část velice světlá.

Zvláštní benefit NP: velká a světlá hlavní místnost s vysokým stropem s velkými výlohami = velký objem/rozlehlý prostor, fakticky i pocitově.

Stav: V provozovně byla jako poslední nájemce Žabka (v r. 2012 jimi byla provedena kompletní rekonstrukce vnitřku NP). Vše je funkční a ihned k užívání. Výlohy a vstupní dveře jsou původní (1 sklo), Podlaha v hlavní místnosti je dlažba. Aktuální kolaudační stav: Prodejna potravin se zázemím.

Zabezpečení: Pevná oc. mříž přes okno v zadní části (kancelář), originální svinovací oc. rolety přes výlohy a vstupní dveře. Rolety zajištěny visacími zámky k betonovým parapetům. V provozovně byl alarm s napojením na PCO, přístroje byly demontovány, ale rozvody (kabely) zůstaly a šly by znovu použít.

Vybavení: Stropní osvětlení všech místností (převážně zářivky), WC, 2x umyvadlo, příprava (IS) na kuchyňku v zadní místnosti viz půdorys v příloze. Kuchyňka součástí není.

Nájemné: Nájemné ve výši 20000 Kč měsíčně. (cca 227 Kč za m2).

Doba nájmu: Min. doba nájmu 24 měsíců, výpovědní lhůta dle dohody.

Topení a TUV: centrální dodávka tepla - výměník pro dům.

Elektřina: Vlastní přívod, aktuální jistič před elektroměrem 3x50A. Dodavatel je Pražská energetika a.s. Elektřina bude s NS převedena přímo na nájemce.

Ostatní provozní náklady*: za topení, TUV a ostatní služby (vodné, stočné, odpad, úklid v domě a před domem atp.) cca 6000 Kč/měs. Bude účtováno formou měsíčních záloh a následně vyúčtováno dle skutečné spotřeby a vyúčtování od dodavatele služeb. * Provozní náklady jsou orientační, podle posledního dostupného vyúčtování tepla, TUV a služeb za r. 2015.

Kauce: Vratná kauce ve výši 3-násobku nájemného na zajištění případných závazků nájemce vůči pronajímateli.

Další informace: V domě je UPC (kabel zaveden přímo do NP). Zatím relativně volná parkovací místa i v těsné blízkosti NP.

K dispozici: Ihned

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu430579
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha88
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.