Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu Garsoniéra • 18 m² bez realitkyMoskevská, Praha - Vršovice

Moskevská, Praha - Vršovice
Cena1 375 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 932 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Jedná se o samostatnou nebytovou jednotku - podkrovní atelier o velikosti 18,40 m2 v posledním patře bytového domu. Rozměry cca 5x3,7m. V jednotce je zavedená voda, sprchový kout, plynové topení. Prostor je přepažen SDK příčkou. K této jednotce patří samostatná toaleta přes společnou chodbu pro tři ateliéry. Jednotka je před rekonstrukcí a je v ní možné zřídit i WC s kalovým čerpadlem. Okna i střecha jsou v dobrém stavu. Dům je zatím bez výtahu - plánuje se cca do 5 let. SVJ od roku 2014. Foto odpovídá realitě. Pište, prosím, pouze zájemci, kteří mají o tento prostor skutečně zájem.

Bytový dům je situovaný v řadové zástavbě při ulici Moskevská . Jedná se o zástavbu bytových domů. Občanská vybavenost dobrá v místě drobné prodejny - ulice Moskevská, nákupní centrum Eden čtyři stanice tramvají. Zastávka tramvaje cca 50 metrů, dopravní dostupnost dobrá - tramvaj k metru , nejbližší metro stanice Náměstí Míru nebo Jiřího z Poděbrad. Jedná se o okrajovou lokalitu centra.

Objekt je zděné konstrukce, podsklepený se šesti nadzemními podlažími bez výtahu, zastřešený sedlovou střechou s klempířskými prvky z pozinkovaného plechu. Vstupní vrata nová, schody kamenné, podlahy v prvním podlaží mozaikové a v dalších podlažích původní dlažby. Fasáda průčelí v dobrém stavu, do dvorní části původní. Stavebně technický stav objektu s minimální údržbou. Objekt byl postaven v polovině třicátých let. Bytový dům obsahuje 13 bytových jednotek a 9 nebytových prostor. V přízemí objektu je restaurační zařízení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431070
DispoziceGarsoniéra
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha18
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.