Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyResslova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Resslova, Ostrava - Poruba, Moravskoslezský kraj
Cena1 160 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 920 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej moderně zrekonstruovaného bytu 2+kk, 54 m², ul. Resslova, Ostrava Poruba

Nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný družstevní byt 2+kk, 54 m² podlahové plochy na ulici Resslova, městská část Ostrava-Poruba. Byt je ve 2. podlaží (z celkových 6 podlaží) domu poblíž Hlavní třidy. Dům je po celkové rekonstrukci, což znamená kompletní zateplení, nová plastová okna, vchody, střecha, výtah, nová fasáda i společné rozvody (voda, plyn, el.).

Samotný byt byl v roce 2010 kompletně zrekonstruován. Je vybaven vstupními bezpečnostními dveřmi Adlo 4. bezpečnostní třídy (RC 4).

Kuchyň je vytvořena na míru a je navíc doplněna praktickým barovým pultem a rozšířením parapetu kuchyňského okna, který přidává další praktický pracovní prostor. Všechny kuchyňské spotřebiče značky Whirlpool s nízkou spotřebou (lednice s mrazákem A++, horkovzdušná trouba s grilem, mikrovlnná trouba, plynový sporák, digestoř a myčka) jsou vestavěny. Další vybavení kuchyně tvoří nerezový dřez a všechny šuplíky i skříňky s tichým dojezdem s doživotní zárukou. Obývací pokoj je díky spojení s kuchyní a chodbou vzdušný a prostorný. Koupelna disponuje velkou rohovou vanou a je v ní místo i na pračku. WC je samostatné se závěsným klozetem a pod-omítkovým modulem. Ložnice je velmi prostorná. Praktický kumbál v bytě výborně slouží jako úschovna kol či jiných sportovních pomůcek, vysavačů, atd. V obývacím pokoji a ložnici jsou plovoucí podlahy. V koupelně, na WC, na chodbě a v kuchyni je dlažba.

Součástí rekonstrukce bytu jsou kompletně nové rozvody elektřiny a vody v celém bytě i zděném jádře. K bytu náleží sklep cca 4m². Dům je situován v klidném prostřední v těsné blízkosti Hlavní třídy. Před domem je velké parkoviště, které poskytuje nadstandardní počet parkovacích míst. V okolí bytu je veškerá infrastruktura a občanská vybavenost (škola, školka, obchody a restaurace, MHD... ). Dům je velmi klidný.

Energetický štítek budovy PENB - C.

Náklady:

- Pojištění nemovitosti, daň, správa domu a úklid spol. prostor - 500,- Kč za měsíc

- Fond oprav - 1 800,- Kč za měsíc

- Elektřina, plyn, voda, teplo záleží na počtu osob a využití bytu - pro 3 osoby v domácnosti cca 3000,- Kč za měsíc

Volný okamžitě k nastěhování. Převod družstevního podílu je vašem družstvu bez poplatku.

Převod do osobního vlastnictví - Zatím ne. V horizontu cca 3 let se byt do osobního vlastnictví převést nedá. Hypotéku na tento byt je nutno krýt zástavou jiné nemovitosti nebo tak, že se za Vás zaručí ještě jiná osoba.

Pro další informace nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Tel: +420 608 736 488

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431204
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.