Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkyJablonecká, Praha - Prosek

Rezervováno
Jablonecká, Praha - ProsekVybaveno
Cena4 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 660 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


IHNED K NASTĚHOVÁNÍ. Prodej slunného bytu v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a celkové ploše 75m² s lodžií, který se nachází v osmém nadzemním podlaží panelového domu po revitalizaci s výtahem. Byt pošel celkovou velice nákladní rekonstrukcí: zasklená lodžie, nová plastová okna s trojskly a sítěmi proti hmyzu, žaluzie, nová elektřina, rozvody vody a plynu, štuky, stropní podhledy, LED podsvícení, interiérové dveře, bezpečnostní vstupní dveře SHERLOCK s vložkou 4. bezpečnostní třídy, příprava na alarm, zvuko a teplo izolace, proti hlučné podložky na podlaze. Na podlaze je dlažba a lamino. Vestavěné skříně. V bytě zůstane nábytek (skríně, kožená souprava 3+2+1 rozkádací, úložný prostor, polohovací, aj.) a plně vybavená kuchyň včetně všech spotřebičů (lednice, myčka, varná deska, trouba, mikrovlnka). K bytu náleží sklep o výměře 1,5m².

Dům prošel celkovou rekonstrukcí: nová zateplená fasáda, střecha, výtah, interiér, stoupačky, plastová okna, elektřina společných prostor, poštovní schránky, vstup na čip aj. Dobře fungující SVJ, které dům spravuje samostatně. Nízké náklady na bydlení. FO činí 1200Kč/měsíc.

Metro Prosek /linka C/ 2min pěšky nebo 1 autobusová zastávka na linku B. Bezproblémové parkování před domem nebo možnost parkování na placeném hlídaném parkovišti. Před domem je velice hezký park Přátelství s velkým dětským hřištěm, fontánou, hřištěm pro psy. Lokalita je velmi klidná a dobře občansky vybavená, mateřské i základní školy, kulturní centrum, umělecká škola, pošta, poliklinika, nákupní centrum s Billou, restaurace, fitka, vinárny aj.

Vřele doporučujeme pro rodinu s dětmi i jako investici. Právní servis je zajištěn. Na nemovitosti nevázné žádné zástavní právo. Okamžitý převod vlastnictví. Byt je možné financovat pomocí hypotéčního úvěru, se kterým rádi pomůžeme. Odhad ZDARMA.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431288
Dispozice3+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.