Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 152 m² bez realitky453, Zlaté Hory - Rejvíz, Olomoucký kraj

453, Zlaté Hory - Rejvíz, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 708 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


K prodeji nabízíme čtyřpodlažní dvoubytový rodinný dům, celopodsklepený, s vybavením. V prvním a druhém nadzemním podlaží byty 3+1. Ve třetím podlaží je provedena stavební příprava pro dobudování dvou pokojů, haly a sociálního zařízení. Zastavená plocha domu je 152m2, zahrada 1448m2. V suterénu je vybavená stolařská dílna (strojní vybavení po dohodě možno ponechat v ceně) a kotelna s výkonným kotlem na pevná paliva. Voda z obecního vodovodu, odpad do nepropustné jímky, elektro 380V, internet, satelit, pozemní televizní anténa. Střešní krytina na celou střechu připravena, dále jsou připravena 4 střešní vyklápěcí okna Velux. Dům je orientován odpočinkovou stranou (velkou zahradou) na jih, tedy směrem k loukám, lesům a přírodní rezervaci.

Vzdálenost do školky, školy, nemocnice, marketů je 12 km, z Jeseníku i Zlatých Hor jezdí pravidelné autobusové linky, cesta je dobře udržována i celou zimu.

Tato lokalita je velmi ceněna, nejen pro klidné místo a čistý vzduch ale i proto, že se z Rejvízu naskýtá celá řada turistických tras a cyklostezek a to nejen pro dospělé, ale i pro děti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431494
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha152
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.