Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyJircháře, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Jircháře, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 1,1 m² • Sklep 5 m² • Lodžie 4,1 m²
Měsíční nájemné16 490 Kč

+ Poplatky za služby1 750 Kč
+ Poplatky za energie1 750 Kč
+ Vratná kauce19 990 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu zařízený slunný byt v samém centru Brna, na ul. Jircháře, s výhledem na Petrov a Špilberk. Byt se nachází v 3. nadzemním patře, bez výtahu, v klidném domě s bezproblémovými sousedy. Byt má rozlohu 2 kk (46 m2) s balkonem: prostorný obývací pokoj, zasklená lodžie, která slouží jako šatna a úložný prostor, chodba, koupelna, komora, kuchyně. Bydlení je vhodné pro max. 2 osoby. Byt se nachází v těsné blízkosti nemocnice u sv. Anny s vynikající dostupností centra města a MHD (ulice Hybešova). Byt je kompletně zařízen. K dispozici je zařízená kuchyňská linka s nádobím, stůl, židle, lednice s mrazákem, plynová varná deska, malá elektrická trouba, mikrovlnná trouba, myčka, sedací souprava, postel, skříně.

V případě zájmu je možné využít pro uložení věcí i sklepní prostory.

Možnost nastěhování od 1. 1. 2024. Vratná kauce 19990 Kč. Upřednostňuji nekuřáky bez domácích mazlíčků. Do zprávy prosím uveďte upřesňující informace o vás (např. zaměstnání, počet členů domácnosti, od kdy a na jak dlouho hledáte pronájem).

I am offering a fully furnished flat to rent in the central Brno, Jircháře street, with the stunning views on Petrov and Spilberg. Flat is located on the third floor of the quite house and with polite neighbours, lift is not available. The flat has 46 m2 with the balcony: spacious living room/bedroom, bathroom, utility room and kitchen. The flat is located with the close proximity of sv. Anna hospital with excellent connections to the city centre and public transport (MHD). Parking is free in the nearby area. There is a playground just behind the house. The flat is fully furnished and ready to be rented immediately. There is a kitchen unit with all equipment (plates and cutlery), kitchen table, chairs, tv, fridge, washing machine, dishwasher, small electric oven, bed, wardrobes etc.

There is a spacious utility room in the basement of the house, which can be used as well.

Flat is available and ready to be occupied immediately. We prefer non-smokers and no pets. Rent to be paid one month in advance. One month deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431581
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBC
RekonstrukceKompletní
Plocha46
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 1,1 m²
Lodžie 4,1 m²
Sklep 5 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHybešova
🚶 193 m (2 min)
PoštaBrno 10
🚶 621 m (7 min)
ObchodCrocus
🚶 199 m (2 min)
BankaFio banka
🚶 393 m (5 min)
RestauracePizzerie Basilico
🚶 156 m (2 min)
Lékárna
🚶 241 m (3 min)
ŠkolaJazyková škola Polyglot
🚶 376 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Zdislava
🚶 400 m (5 min)
SportovištěPower Pilate
🚶 287 m (3 min)
Hřiště
🚶 162 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.