Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyStrakošová, Praha - Pitkovice

Rezervováno
Strakošová, Praha - PitkoviceČástečně vybaveno
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám krásný slunný byt s velkou předzahrádkou, orientace JZ. Byt je ve velmi klidném prostředí obklopen udržovanou zelení a villadomky.

Celková plocha bytu je 36,5 m2 plus předzahrádka 82,5 m2 s 13 m2 terasou. Poplatky za byt včetně fondu oprav jsou 1797 KČ měsíčně plus 500 Kč elektřina. V bytě jsou francouzská okna vedoucí na terasu, všechna okna jsou nadstandardně vybavena bezpečnostními skly a žaluziemi. V koupelně jsou nadstandardní obklady a baterie, kuchyňský kout je vybaven kompletními rozvody pro myčku, lednici, sporák, troubu a mnoha zásuvkami a osvětleními. V případě zájmu mohu zdarma ponechat stávající kuchyňskou linku a luxusní zrcadlovou šatní skříň s posuvnými dveřmi vyrobenou spol. Woodface. Dále je byt vybaven bezpečnostním zařízením s možností napojení na pult centralizované ochrany.

Výborná dostupnost do centra Prahy, s MHD jste v centru za cca. 30 minut. V místě je školka a dvě dětská hřiště, ve vzdálenosti cca. 1 km je Aquapalace Čestlice a nákupní zóna s mnoha obchodními centry, např. Bauhaus, Hornbach, Spektrum, Kika, Makro, HyperAlbert, nyní se zde staví IKEA...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431721
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.