Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 103 m² bez realitkyV Zahrádkách, Praha - Žižkov

Rezervováno
V Zahrádkách, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena6 560 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 821 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SLEVA. NABÍZÍME K PRODEJI NÁŠ BEZBARIÉROVÝ BYT 3+KK O VELIKOSTI 103 m2 včetně 2 balkónů. K bytu náleží parkovací stání a sklepní kóje. Byt je vkusně a logicky zařízený a ideálně orientovaný - ložnice na východ + balkón, obývací místnost na západ + balkón. V bytě jsou použity nadstandardní materiály, kvalitní vestavěné skříně a spotřebiče, obrovský botník, rudá koupelna se stropní sprchou a obrovskou vanou. Prosperující SVJ. Součástí domu je prostorné zatrávněné átrium, které již dnešní novostavby nenabízí! Více zajímavého po telefonu. RK NEVOLAT - DĚKUJI.

We are offering our 3-room apartment of 103 m2 (including two balconies). There is a living room (oriented to the West) connected to the kitchenette and 2 bedrooms (oriented to the East). The apartment has also a parking place in the garage below and a cellar. The apartment has been furnished with high quality equipment such as brand kitchen appliances, solid and spacious built-in storages, crimson red bathroom with a ceiling shower and a huge bath tub. The association of the owners is in black numbers, constantly improving the property and its surroundings. The living room balcony offers a view to the spacious yard (rare to find in today's real estate development), which is safely locked from all sides. For more information, don't hesitate to call us at 0420 728878330. Private seller. We do not deal with real estate agencies!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431752
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha103
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.