Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+kk • 340 m² bez realitkyCtětín - Ctětín, Pardubický kraj

Ctětín - Ctětín, Pardubický krajVybaveno
Cena4 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 738 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi pěkný, nový, zděný, prostorný, stylový rodinný dům s terasou orientovanou na jih, balkónem, okrasnou zahradou, velkými francouzskými okny orientovanými na jih s výhledem na terasu a do okrasné zahrady a okolní přírody. Dům se nachází na atraktivním místě v přírodě na okraji lesa v oblasti CHKO Železné hory, cca 13km od Chrudimi. Dům je kompletně podsklepený. Celková podlahová plocha je 340 m2. Prostorná obývací hala s dominantním krbem a výhledem do okrasné zahrady spojena s kuchyní a jídelnou, dále 6 pokojů + obyvatelné, slunné a prostorné podkroví (4 střešní okna) koncipované jako ložnice případně jako velký pokoj pro děti. V podsklepené části je dílna,kotelna,prádelna a velká místnost připravena na saunu s bazénkem. Dům je situován v klidné části na okraji obce. Zahrada má vzrostlé ovocné a okrasné dřeviny, okrasné keře, květiny, maliny, kanadské borůvky, záhon s bylinkami, bezúdržbovou skalku a terasu zhotovenou ze sibiřského modřínu. Zahrada poskytuje úplné soukromí. Velikost zahrady necelých 1000 m2 se zabudovaným zavlažováním, oplocením a prostorným zděným zahradním domkem (4x3m + púdní úložné prostory). Vzhledem ke své poloze je rodinný dům určen nejen k trvalému bydlení ale vhodný také k rekreačním účelům. Velmi nízké náklady na bydlení (energie,voda) zajišťují celkem 3 topné systémy podlahového vytápění a vlastní zdroj vody. V celém domě je položena top dlažba. Podkrovní pokoj s přiznanými trámy, palubkami, střešními okny a příjemným kobercem umocňuje rodinnou a zároveň romantickou atmosféru tohoto domu. Automatizovaný kotel s automatickým podavačem a zásobníkem na dřevěné pelety, uhlí, nebo zrní s obsluhou pouze cca 1x týdně. Dále krbem na dřevo a také elektrokotlem s automatickým vytápěním. Dům má vlastní vodní zdroj pitné vody - (kojenecká voda,pravidelně prováděn chem. rozbor k dispozici) a vlastní zdroj zavlažování zahrady (možnost připojení na veřejný vodovod). Velmi žádaná rekreační lokalita. Nádherná okolní příroda vybízí k přírodnímu koupání v místě nedaleko domu, nebo v zatopených lomech krásné přírody s průzračně čistou vodou. Cyklostezky, možnost houbaření a turistiky. V zimě možnost v místě sjezdového lyžování, běžky, procházky. Dům lze velmi úspěšně pronajímat jako žádaný rekreační objekt. Jedinečná nabídka v této lokalitě. Doporučujeme také jako vhodnou investici

I sell a very nice, new, brick, spacious, stylish detached house with a south-facing terrace, a balcony, an ornamental garden, windows facing south overlooking the terrace and ornamental gardens and surrounding countryside. The house is located in an attractive location in the countryside on the edge of the protected landscape natural area called Iron Mountain, about 13km from city Chrudim. Total floor area is 340 m2. The house has basement. Spacious living room with fireplace and the dominant view of the ornamental gardens associated with kitchen and dining room, 6 bedrooms + habitable, sunny and spacious loft (4 sky-windows) designed as a bedroom or as a large room for children. In the basement is workshop, boiler room, laundry room and a large room ready for a sauna with pool. The house is situated in a quiet neighborhood on the outskirts of the village. The garden has mature fruit and ornamental trees, ornamental shrubs, flowers, raspberry, canadian blueberry, flower bed with herbs, no-maintenance rock garden and patio made of a Siberian larch. Garden provides complete privacy. The size of the garden is about 1,000 m2. It has built in irrigation, fenc and a spacious garden house (4x3m + attic storage space). Due to its location, the house is siutable as family house but also is suitable for recreational purposes. Very low housing costs (energy, water) provided by total of 3 heating systems, underfloor heating and a private water source. The whole house is paved with stylish tiles. Attic room with visible beams, flooring, skylights and cozy carpet enhances the family and at the same time romantic atmosphere of this house. Automated boiler with automatic feeder and container of wood pellets, coal or grain which needs maintanance only once a week. Furthermore, wood fireplace and electric boiler with automatic heating. The house has its own water source of drinking water - (baby water regularly carried chemical analysis available) and a private garden irrigation source (connection to the public water supply). Very demanded holiday location. The beautiful surrounding countryside is ideal for natural bathing spot near the house or in flooded quarries beautiful nature with crystal clear water. Cycling, mushroom picking and hiking. In winter the place for downhill skiing, cross-walks. The house can be rented very successfully as desired vacation property. Unique offer in this area. We also recommend it as convenient investment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431785
Dispozice7+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha340
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.