Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyJana Ámose Komenského, Stochov - Stochov, Středočeský kraj

Jana Ámose Komenského, Stochov - Stochov, Středočeský kraj
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 757 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 1+1, 30m2 ve Stochově (u Kladna), ul.J.A.Komenského, 1p. Byt je po částečné rekonstrukci – možno se okamžitě nastěhovat nebo podle svých představ dorekonstruovat, vhodné pro mladého člověka, studenta či mladý pár jako startovní bydlení nebo pro starší jednotlivce nebo důchodce

Byt má nová plastová okna, pokoj vykládaný strop, vymalovaný, původní zbroušené a lakované parkety, kuchyň nově vymalovaná, původní kuchyňská linka zrekonstruovaná samolepícími tapetami v roce 2011, plovoucí podlaha z roku 2011. Zárubně v celém bytě dřevěné, původní, zbroušené a nově bíle natřené. Koupelna s vanou z roku 2011, v původním, udržovaném stavu, předsíňka v původním, udržovaném stavu – dlažba, oboje vymalované. WC mísa připravená v bytě nová k instalaci. Ke sklepu náleží sklepní koje. Budova - cihla z 50.-60 let (možno i na úvěr či hypotéku) - prošla celkovou rekonstrukcí v roce 2012, nová fasáda + zateplení. Vytápění ústřední, radiátory původní.

Rozměry místností: kuchyň: 3,75x 2,40 pokoj: 3,75 x 4,10m

Před domem dostatek míst na parkování - viz foto, ulice klidná v zeleni. Ve městě Stochov veškerá občanská vybavenost, Tesco, spoj na Prahu jak autobusový ze Stochova nebo z Karlovarské pod Stochovem (cca 15 min chůze) – Hradčanská, Zličín, vlakové – nádraží Dejvice.

Cena 650 000Kč.

Kontakt: MUDr. Kučerová, tel: 790 322 893,, kucerova_S@centrum.cz. Pozn.prosím volat odpoledne -večer možno do 22 hodin, ev. psát SMS. Prosím jen seriozní přímí zájemci, přímá majitelka, RK a různí překupníci nekontaktovat!!

Prohlídka možná nejlépe po-st mezi 13 až 16 hodinou nebo potom po 20 hodině během pracovních dní, jinak po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431903
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.