Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 100 m² bez realitkyMasarykova, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Masarykova, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj
Cena5 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 593 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej uzavřené hospodářské usedlosti (statečku) 8km od Prahy směr Plzeň. Usedlost tvoří pozemek 985m2, RD 150m2 zastavěné plochy, dispozičně 1.PP sklep, 1.NP 4+1, 1+1 a 1+1 se samostatnými vchody, vytápěný AKU kamny, kamny na tuhá paliva či možnost instalace solárních panelů 2.NP nevyužívaný půdní prostor. Dům má rozvody pitné vody z vlastní studny, obecní vodovod, vlastní jímka, kanalizace, plyn na hranici pozemku, okna původní dřevěná, zdivo smíšené, střecha sedlová. Stodola, umožňující průjezd i samostatný vjezd. Dále patrový hospodářský objekt s dílnou a ateliér, který je též napojen na elektřinu. Dvůr tvoří travnatý povrch, okrasná zahrádka, ovocné keře a stromy. Nezáplavová oblast. Možnost ihned bydlet, podnikat, a současně provádět úpravy ke splnění jakéhokoliv záměru. Energetická třída G. Cena k jednání - možnost výměna za dva byty nebo menší dům Praha či blízké okolí.

V obci COOP, restaurace, OÚ, MŠ, dále občanská vybavenost v nedaleké Rudné (2km), nákupní centrum Zličín (8km) nebo Beroun (10km), golfové hřiště Vysoký Újezd (1km). Vynikající dopravní dostupnost metro Zličín bus PID I.pásmo 15min. nebo auto 10min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu432016
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.