Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 1226 m² bez realitkyKlopina - Klopina, Olomoucký kraj

Klopina - Klopina, Olomoucký krajČástečně vybaveno
Cena1 499 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej, rodinný dům 5+1, s hospodářskými budovami a se zahradou o celkové výměře 1253 m2, v obci Klopina, okres Šumperk.

Nabízíme k prodeji patrový RD v obci Klopina, který je dispozičně řešen jako 5+1. Dům se nachází ve velmi klidné části obce. V přízemí se nachází jednotka 3+1 a v patře jsou další dva pokoje. Dům je nepodsklepený. Střecha nemovitosti je sedlová, krytá pálenou taškou, která byla v roce 2002 rekonstruována. Objekt je napojen na síť elektro 220/380V a veřejnou kanalizaci (vodovodní přípojka vyvedena uvnitř objektu). Vytápění objektu akumulačními kamny a dále kamny na tuhá paliva. Plocha zastavěná rodinným domem je 122 m2. Celkem zastavěný prostor s nádvořím má rozlohu 685 m2. K nemovitosti náleží zahrada o výměře 568 m2.

U domu se nachází kopaná studna hloubka 8 m, dále se zde nachází vedlejší stavby, které jsou součástí domu, jedná se o zděný chlév, zděnou stodolu navazující na chlév, zde je možný chov hospodářských zvířat a dále garáž s jedním parkovacím místem. Tato stavba ze severovýchodní strany uzavírá nádvoří domu. V současné době se objekt neužívá k bydlení. Rodinný dům je určen k rekonstrukci. Nemovitost lze užívat k celoročnímu bydlení a je ideální pro větší rodinu s dětmi.

RK nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu432323
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha1 226
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.