Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 421 m² bez realitkySvětlík - Světlík, Jihočeský kraj

Světlík - Světlík, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi 1/2 dvojdomku. Jedná se patrový rodinný dům se zahradou, umístěný v obci Světlík, ležící 10 km od městyse Frymburk a 18 km od Českého Krumlova.

Celková plocha pozemků je 350 m2. Skládá se ze zastavěné plochy o výměře 139 m2, kterou tvoří suterén, 1.NP, podkroví. Součástí je oplocená zahrada o výměře 204 m2.

Dispozice domu:

Sklep:

V domě se nachází malý sklep, který je umístěn částečně pod úrovní terénu.

Suterén:

V suterénu se nachází garáž, v níž lze zaparkovat 2 auta. Plocha garáže je cca 32,5m2. Dále se v suterénu nachází kotelna o rozloze 22,5 m2. Rovněž je v suterénu místnost , jež je využívána jako prádelna a sušárna. Tato místnost má rozlohu cca 9,3 m2. Z kotelny je přístup do prostoru pod terasou cca 27 m2. Tento prostor je využíván jako sklad dřeva a uhlí. V suterénu je dále schodiště vedoucí do mezipatra.

Mezipatro:

V mezipatře se nachází vstupní část do domu, veranda a schodiště do 1.NP. Veranda je velká 7,5m2. Nad verandou je půdní prostor.

1. nadzemní podlaží:

Schodiště vyúsťuje do chodby. V 1.NP je koupelna (6m2) a samostatné WC. Dále je zde kuchyně velká cca 12 m2, jeden pokoj o rozloze 17,8m2 a obývací pokoj velký 23,5m2. Z obýváku je vstup na zastřešenou terasu (27m2) a malou zahrádku s přírodním krbem a zahradním jezírkem. Z terasy vedou schody na hlavní zahradu.

Podkroví:

V podkroví se též nachází koupelna a samostatné WC o stejné rozloze jako v 1.NP. Dále se zde nachází tři pokoje, přičemž rozloha prvního je 23,5 m2, druhého 17,8 m2 a třetího je 12 m2. Nejmenší pokoj je připraven pro případné zařízení druhé kuchyně. Nad všemi pokoji se nachází rozsáhlý půdní prostor s možností vestavby.

Zahrada:

Součástí nemovitosti je oplocená zahrada, v jejíchž prostorách se nachází prostorný přístřešek. V prostoru pod schodištěm je vestavěna zateplená psí bouda.

Objekt je napojený na obecní přípojku vody, kanalizace a elektřiny 400V. Vytápění je řešeno kotlem na pevná paliva. Ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný boiler 200 l z el. sítě nebo kotel.

Nemovitost lze doporučit těm, kteří preferují bydlení na venkově, v malé obci obklopené malebnou přírodou s dostatkem lesů a rybníků. Výhodou této obce je blízkost jak k městu Český Krumlov, tak i k žádaným rekreačním lokalitám jakými jsou Lipno nebo Frymburk.

Občanská vybavenost obce:

V obci se nachází malý obchod s potravinami, dvě restaurační zařízení, obecní knihovna a pošta. Do obce je zavedeno pravidelné autobusové spojení. Nedaleko domu se nachází dětské hřiště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu432427
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha421
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.