Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 130 m² bez realitkyOkružní, Bašť - Bašť, Středočeský kraj

Okružní, Bašť - Bašť, Středočeský kraj
Cena5 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 435 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi energeticky úsporný (pasivní), extrémně zaizolovaný a nadstandardně technicky vybavený zděný rodinný dům 5+kk, 130 m2 na pozemku 511 m2 v Nové Bašti- v nové téměř dokončené vilové čtvrti, kde žijí převážně rodiny s dětmi.

VELMI NÍZKÉ MĚSÍČNÍ NÁKLADY: cca 2300 Kč měsíčně (1700 Kč elektřina včetně vytápění, 600 Kč vodné a stočné). Cena za elektřinu je před fasádou s 20 cm polystyrenu- cena by měla ještě klesnout.

Podlahové vytápění- kvalitní TEPELNÉ ČERPADLO vzduch - voda, KLIMATIZACE, REKUPERACE vzduchu (řízený systém větrání bez tepelných ztrát), okna s izolačními TROJSKLY, předokenní ROLETY na dálkové ovládání. Nainstalované technologie v domě jsou za 350.000 Kč a další příplatek za nadstandard za 100.000 Kč. (Vše výše uvedené již nainstalováno v domě)

Ideálně orientováno vůči světovým stranám - skoro všechny obytné místnosti na JZ nebo JV s velkými okny.

Cena za zkolaudovaný dům- budou hotové sádrokartonové podhledy, zábradlí na schodišti, jedna koupelna, zásuvky a vypínače. Kolaudace koncem srpna. Budou zbývat pouze podlahové krytiny, vnitřní dveře, druhá koupelna a kuchyňská linka. Plot v ceně. Můžeme pomoci se zajištěním těchto prací. Dále zajistíme fasádu- příplatek cca 200.000 Kč.

Dům je osvobozen od daně z převodu/nabytí.

OKOLÍ:

500 metrů od stanice autobusu- 19 minut jízdy na metro Ládví autobusem s pravidelnými spoji, 10 minut autem od OC Letňany. V obci jsou 4 třídy státní mateřské školy (dostanou se i tříleté děti), tři soukromé mateřské školy a jesle, troje potraviny, restaurace, fitness centrum, hřiště. Pošta, Tesco expres, zdravotní středisko, škola a další obchody a služby v 2 km vzdálené Líbeznici.

Celou stavbu jsme si dozorovali sami, tak že není ošizená. Vsadím se, že tak extrémně zaizolovaný a kvalitně postavený dům v této ceně nenajdete.

Foto není aktuální - nově hotové sádrokartonové podhledy. Foto zařízených místností je pouze orientační- jedná se o stejný dům.

RK prosím nevolejte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu432741
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha130
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.